İstanbul'da Şiddetli Deprem

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.172
AFAD Silivri açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 6,2 olarak duyurdu.

İstanbul Valiliği'nden depremle ilgili gelen son dakika açıklamasında; "Deprem nedeniyle hasar gören ya da hasar gördüğü düşünülen binalara lütfen girmeyiniz. Zorunlu olmadıkça aracınızla trafiğe çıkmayınız. GSM hatlarını zorunlu haller dışında kullanmayınız." ifadelerine yer verildi.

Alıntı

mügü

Daimi Üye
Tepki
10.320
AFAD Silivri açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünü 6,2 olarak duyurdu.

İstanbul Valiliği'nden depremle ilgili gelen son dakika açıklamasında; "Deprem nedeniyle hasar gören ya da hasar gördüğü düşünülen binalara lütfen girmeyiniz. Zorunlu olmadıkça aracınızla trafiğe çıkmayınız. GSM hatlarını zorunlu haller dışında kullanmayınız." ifadelerine yer verildi.

Alıntı

Herkese geçmiş olsun

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.172
Çok güçlü bir depremdi ya arkadan gelen 5.9'da iyi salladı ama ilki tırstırdı. Şener Üşümezsoy ancak bir tane daha bundan olabilir ama daha üstü olmaz diyor ona inanmak istiyorum zaten bunu da zaman şiddet ve yer olarak önceden söylemiş. Astrolog da dinlemiştim o da 29 Mart ile 25 Nisan arasında deprem var yıkıcı olmaz ama korkutur dikkat demişti adam bildi diğerini de 2029-2030 falan diyor herhalde Şener Üşümezsoy'un 6.2 bir tane daha olabilir dediği

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.906
B
Çok güçlü bir depremdi ya arkadan gelen 5.9'da iyi salladı ama ilki tırstırdı. Şener Üşümezsoy ancak bir tane daha bundan olabilir ama daha üstü olmaz diyor ona inanmak istiyorum zaten bunu da zaman şiddet ve yer olarak önceden söylemiş. Astrolog da dinlemiştim o da 29 Mart ile 25 Nisan arasında deprem var yıkıcı olmaz ama korkudur dikkat demişti adam bildi diğerini de 2029-2030 falan diyor herhalde Şener Üşümezsoy'un 6.2 bir tane daha olabilir dediği
Ben de şener hocaya inanmak istiyoruuumm naci hoca çok korkutuyor

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
96.326
Çok güçlü bir depremdi ya arkadan gelen 5.9'da iyi salladı ama ilki tırstırdı. Şener Üşümezsoy ancak bir tane daha bundan olabilir ama daha üstü olmaz diyor ona inanmak istiyorum zaten bunu da zaman şiddet ve yer olarak önceden söylemiş. Astrolog da dinlemiştim o da 29 Mart ile 25 Nisan arasında deprem var yıkıcı olmaz ama korkudur dikkat demişti adam bildi diğerini de 2029-2030 falan diyor herhalde Şener Üşümezsoy'un 6.2 bir tane daha olabilir dediği
İnşallah olmaz Rabbim beterinden korusun :dua

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar