İşte benim dükkanım ve ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
valla ben basaga bakmaktan dukkana bakamadım acıkcası pek ne dukkanı dıye de pek bı fıkrım yok :ilknur: basakcıgım ınan cok tatlıymıssın kıs sen hakıkaten o bakıslar ne ole Rabbım nazalrdan korusun

OP
başakk

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
valla ben basaga bakmaktan dukkana bakamadım acıkcası pek ne dukkanı dıye de pek bı fıkrım yok :ilknur: basakcıgım ınan cok tatlıymıssın kıs sen hakıkaten o bakıslar ne ole Rabbım nazalrdan korusun
saol canım benim o sizin güzel görmek istediğinizden oluyor.:cicikadin:

G

guzelcem

Misafir
Bende en kısa zamanda eşimin EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ makam odasında resim çektireyim sizlerle paylaşayım:bayrak:Canısı çalışma masana düzen verirsen senin için daha rahat olur:cicek:sivaslımısın? sivas hatırası ilgimi çekdi:) ALLAH işini gücünü rast getirsin

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
çok güzelsin maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın işlerindede başarılar dilerim

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Canım çok güzelsin. Ya bu tür dükkanlar bana sıkıcı geliyor,sen seviyosundur heralde. Hayırlı işler canım.

OP
başakk

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
canlarım hepinize teşekür ederim.ben işini severek yapanlardanım.evet işimiz erkek işi gibi görüksede biraz teknik bilgin varsa sorun olmuyor.bende elektronige merakta vardı eşimle birlikteyiz.şimdi bide u rası yazlık yer olduğun için gece azarına bayan çanta kemer ve çüzdan sergisi açtım akşam cekerim fotolarını yarına eklerim inşallah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar