Kristen Stewart
Daimi Üye
Boğa burcu
Boğa burcundaki kayınvalidenize pelerin sallanamanıza gerek yoktur. Çünkü boğalar gibi ayaklarını yere vurup dururlar ve bir nevi sizi tehtid ederler.
amanın damadı tehdit mi edicem yani:gul:
Kaynanam
Terazi burcu
Dengenin temsilcisi Terazi kaynanası, vicdanlı ve duyguludur. Genellikle ideal kaynanalar bu burçtan çıkar.
gercektende melek gibi hicbirseyime karismaz.:iloveyou:
Koç burcu
Sahiden de Koç gibidirler. Size takarsa eğer hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler.
Yaparsın valla
Benimki öyleymiş ne yapayım ayol onlarda taktırtmasınlar anaam söyleyemedim de yada söyledim bilemedim ne zor kelime:ko
Benim gelini yada damadı düşünsene Cem Yılmaz'ın gösterideki muhabbet
-Bir ışık gördüm
-Eee?
-Nk annem bana gel geeel geeel diyordu
Adımı da diyemedim nk anne pek komik oldu :kahkaha:
Senin uşak yandı o zaman
nk anne iyi oldu da komik oldu
Yaşı tutmazdı ki kız daha ben kaç yaşındayım ne yapcan el kadar yavruyu :kosenden güzel kaynana olur kız
keşke oglun olsaydı beni alırdın hiç kıyamazdın
Yaşı tutmazdı ki kız daha ben kaç yaşındayım ne yapcan el kadar yavruyu :ko
Gerçekten olurum he bakma bu yorumcu hayatını karartır falan demiş :hihh: ben çok iyiyimdir de kendini övmek gibi olmasın (öhh daha ne olsun) sadece iyi niyetim suistimal edilmeyecek başımın üstünden alıp yere atıveririm (yazarken ben tırsttım yahu :kahkaha yoksa pamuğum pamuk
Kendime Murat Dalkılıçtan şarkı armağan ediyorum :ko
Ah seni bir kaşık suda boğarım ben
İki suda yıkarım suratıma bir bak :sarki:
Bana deli meli diye boşuna demezler yutmam
Serseri âşık numarası yapmam :sarki:
Dedikodu sevmem manevra bilmem
Küt diye lafı koyarım ben içimde tutmam :sarki:
El kadar yavrumu :nazo: anam şuanki yaşını varsayarak dememiştim :ko:ko
Amanın senden korkulur alıp basının üstünden fırlatmalar falan kalsın kalsın istemem oğlunu sen adama kan kusturur kızılcık serbetide ikram edersin :kahkaha: o şarkı ne kız hiç dinlememiştim adını de hele indirim :ko sözleri pek cezbedici
Koç burcu
Sahiden de Koç gibidirler. Size takarsa eğer hayatınız kararır. Çevrelerine karşı neşeli ve mutlu görünürler ama gelin ve damatları yiyip bitirirler.
@Deokman @Fındık Kurdu @esmeryarim tanıdık geldi mi