Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Itiraf ediyorum kizlar;bu pazar arkadasimin dugunune gittim.Esime tatil vermediler tek basimaydim.Butun gece ben durma etegimi cekistirdim,kendime dikkat ettim.Saniyordum ki etegimin arkasi kivrilmis gece frikik vermisim.Farkinda degildim.Oyun oynamak icin sahneye cikmistim bir erkek bana yaklasiyo geri cekiliyo.tam bisey diyecek ben evliyim diye muhattap almiyorum.Bana etegimi soyleyecekmis megersem.Cook utandim arkadaslar.Esimede soylemedim.Simdi kara kara dusunuyorum kamerada ciktiysa diye.Oh be soyledim
itiraf ediyorum son günlerde günümün büyük bir bölümünü online alışveriş sitelerinde zaman harcayarak geçiriyorum. büyük beden olduğum için hiçbir yerde kıyafet bulamıyordum ta ki
sitesiyle karşılaşıncaya kadar. kilolarımı sevmeye başladım sitedeki ürünler sayesinde biri bana dur desin yoksa zayıflama planlarım yalan olucak :cikolata:
Allah onlara uzuuunnnn sağlıklı ömürler versin ama iki çocuğa bakmak bir de tek başınaysan o kadar zor ki.... Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim...Eşim de sağolsun eleştirilerine tam gaz devam.... Yani bendenizi Bakırköyde görürseniz yakında hiç şaşırmayınfff:
Alıngan ,hassas bir yapım var biliyorum..Bazı şeylere gereğinden fazla tepki de gösterebiliyorum..Ama üzgün olduğumda kendimi çok mutsuz hissettiğim için rol yapamıyorum napim.Dışlanmak çok kötü......
Annemlere gitmek istiyorum ama gidemiyorum Eşimi burada tek başına bırakamıyorum kayınvalidemler yüzünden.. İtirafff ediyorummmmm duy sesimi kayGanaaaaaa, senin oğlunu sana emanet edemiyorummmmmm :derdimcok:
Elimde değil herkesle arama bir mesafe koyuyorum,bu yüzden ilk bakışta soğuk biri olduğum düşünülüyor.. birçok insandan farklıyım sanırım ,hassas duygusal ve yapılan kötülüğü affetsem de asla unutmayan..