ayy hülü çok teşekkürederim şimdigördüm çok duygulandım canım yaiyiki doğmuşsun panter
mutlu yıllarrrr
teşekkürler bitanem-hmmcanim gec oldu ama ne olur idare et
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
teşekkür ederim canımnice guzel yaslara
nam nam nefis görünüyor teşekkür ederim balım
Pastada benden olsunNice sağlıklı mutlu yaşlara doğum günün kutlu olsun...
saol boncugum oralardan da yetiştin ya:hulya:
doğum günün kutlu olsun pantişim-hmm-hmm-hmm
teşekkür ederim bebenkimDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİRTANEM DAHA NİCE MUTLU HUZURLU SENELER GEÇİRMEN DİLEĞİYLE :basakk::basakk::basakk::basakk::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
Canım benim eşim evde olduğu için dün giremedim inan ancak şimdi açabildim pcyi dışardaydık bütün gün..
Oğluşun ve Pıncırınla huzurlu,mutlu sağlıklı nice mutlu yıllara bitanem,iyi ki doğdun iyi ki varsın,iyi ki tanımışım seni-hmm
ayserim bitanem çokkkk teşekkür ederim bende yerin bambaşkaPanterim iyiyki doğmuşsun-hmmsana sevdiklerinle nice yıllar diler.seni doğuran ananın ellerinden öperim:rose::rose::rose:bu güller ona.sanada bu çiçekler ve öpücükler:cicek::cicek::cicek::cicek:pucuk::cicek:
pasta züper kanka
iyiki doğdun tırrık
saol canım benim teşekkür ederim
iyiki doğdun pantiş
tüm sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllara canım
teşekkür ederim hayatım
İyiki doğdun panter.
Mutlu yıllar.
ne güzel dilekler gül cok teşekkür ederim canımiyiki doğdun canısı tebrik ederim bu yaşında hayatında yaşamak isteyipta içinde kalan herşeyi yaşaman temennisi ve duasıyla iyiki varsın iyiki tanımışımmm seni öpüyorum gül yanaklarından:ilknur:
bu şarkı sana hediyem olsun tırrık
[DM]video/xde34s_ata-demirer_music[/DM]
zuzu sus
canım önemli degil annem ayarlayamamışcanım iyiki doğdun mutlu yıllar sana tüm sevdiklerine
malum herkesde olduğu gibi bendede telaş çok ,geç oldu biraz ama sen affedersin
sevgilerrrrrrr
incim melek kalplim saol canım çok teşekkür ederimnice nice yillara panterim
iyiki dogdun
iyiki varsin
yeni yasindada hersey gönlünce olsun insaallah
saglik,mutluluk,huzur nese yakani hicmi hic brakmasin
seni seviyorum canim-hmm
Dogum günün kutlu olsun canim.