Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben izmir balçova da oturuyorum,termal kaplıcalarımız var. Yeni alışveriş merkezlerimiz açıldı.Tabiki inciraltı mükemmmel.Teleferik'e çıkınca bütün izmir'i seyredebiliyorsunuz.İzmir'e gelmeyen yada uzun zamandır gelemeyen arkadaşlara tavsiye edebilirim.Yazın çeşme bir başka güzel özellikle ayayorgi mükemmel.
Balçovamı Dediniz.benim Canım Balçovam.ordadoğdum Büyüdüm.yeşilyurttayım Ama Sanki Gurbetteyim.hiç Sevmiyom Yeşilyurttu.yokuştan Bıktım. Binalar Içiçe.park Sorunu Var. Ama Balçovam öylemi.annemde Artık Gaziemire Taşındı Balçova Ilebağlantım Kalmadıbendeatacaddesindeyaşadım Yıllarca.heradımını Bilirdim Ama 14 Yılda Her Yeri Değişti.kimderdi O Sanayi Bölgesinin öyle Güzel Alışveriş Merkzi Olacağına.benim Için çıkın Balkona Teleferikten Bi Nefes çekin Içinize.öpüyom Sizleri.
bende üçyolda oturuyorum
ama ailem balçovada oturuyor sevgi yolundalar
bende dört sene öncesine kadr ordaydım
güzel bir ev bulsam hemen taşınacam balçovaya
bende üçyolu hiç sevmiyorum...
Kızlar bekleriz ne zaman isterseniz gerçi benim oturduğum yer balçova değil narlıdere
dokuz eylül hastanesinden sonra ama ılıca olarak da geçiyor
taşınmayı düşünüyorsanız burayı tavsiye ederim
temiz havasıyla sakinliğiyle harika bir yer
Benim balkonumdan hem teleferik hemde deniz görünüyor.Balkona çıkıp caddeye bakınca sanki kendimi kemeraltında zannediyorum .Bazen düşünüyorumda balçova dan başka bir yerde asla yaşayamam.