Sağol canım allah razı olsun sizinde mutlulugunuz daim olsun inşallahhsiladayim trabzon cok güzel bir yer hatta yesiligi filan olsun buraya cok benziyor beni tek zora iten durum asiri nemli olan havasi köye atiyoruz yazlari kendimizi bizde Ben avusturya da yasiyorum dogma büyüme. Ama nihayet vatanima kavusuyorum. Ailemle birlikte gelemiyor olmam tabi üzücü biraz ama nasip insaAllah onlarda gelirler.
bitterim masAllah masAllah Ah ah ben o yollardan geceli cok oldu sükür ki Darisi basina tez zamanda insaAllah. Ama avrupaya gelmenizi pek tavsiye etmem. Artik tüm yollar türkiyeyi gösteriyor. Avrupa eskiden oldugu gibi güzel bir kacis yolu degil artik. Gelecek türkiye de kisacasi
ayyy koptum heee cevapları nede güzel sıralamışsın öyle
Kiiiimmmm bennnnn iftiraaaa nerde azdırmışım kimi azdırmışım kuru iftira :yalandankimölmüşsmillisi:
siladayim trabzon cok güzel bir yer hatta yesiligi filan olsun buraya cok benziyor beni tek zora iten durum asiri nemli olan havasi köye atiyoruz yazlari kendimizi bizde Ben avusturya da yasiyorum dogma büyüme. Ama nihayet vatanima kavusuyorum. Ailemle birlikte gelemiyor olmam tabi üzücü biraz ama nasip insaAllah onlarda gelirler.
bitterim masAllah masAllah Ah ah ben o yollardan geceli cok oldu sükür ki Darisi basina tez zamanda insaAllah. Ama avrupaya gelmenizi pek tavsiye etmem. Artik tüm yollar türkiyeyi gösteriyor. Avrupa eskiden oldugu gibi güzel bir kacis yolu degil artik. Gelecek türkiye de kisacasi
Sağol canım allah razı olsun sizinde mutlulugunuz daim olsun inşallahh
Biz gezmek amaçlı gitmeyi düşünüyoruz bende istmeme zaten kalıcı olmayı
koparsın öyle gıcık Ne iftirası. Bitteri burdan sıkıştırın topigimde onlara aragazı veren kimdi acaba
Sılam teyzemler trabzona gelmişlerdi ben hastalanmıştım gelememiştim içite kaldı gız Kısmetse muratla gideriz artık sende bizi misafir et tamam mı
Aaaaaa bak şimdi benmi yapmışım nezaman yapmışım hafızam kayboldu nereye gittiki acep
Sen hele bir gel ederim etmezmiyim canniimm ama Murat için bi düşünmem lazım :dusun:didim ya ya Murat ismini sevmiyim:sinir::sinir:
bitter gezmek icin tavsiye derim Bende nisanlima vize alabilirsem insaAllah kurban bayraminda birlikte gelmeyi düsünüyoruz nasip bakalim
siladayim aci bir olay yasamissin buna üzüldüm ama Allah büyük insaAllah gelecekte kat kat daha fazla güzel seyler yasarsin Evet ailemden uzaga gidecegim :acep: Biz merkezdeyiz, tanjantta oturuyoruz
Tamam muratın ismini değişiriz ayşe fatma dersin
Bibiğimin yorumunu görmedim cazgırlıgınla kızı kaçırdın sandım -kizginAmin canım Teşekkür ederim
Tanjantta demek bana çok yakınsın diycem ama tanjantın neresinde kalıyorsun Beşirli tarafımı yoksa meydan tarafındamı? Bende Bitterime döndüm
bitter gezmek icin tavsiye derim Bende nisanlima vize alabilirsem insaAllah kurban bayraminda birlikte gelmeyi düsünüyoruz nasip bakalim
siladayim aci bir olay yasamissin buna üzüldüm ama Allah büyük insaAllah gelecekte kat kat daha fazla güzel seyler yasarsin Evet ailemden uzaga gidecegim :acep: Biz merkezdeyiz, tanjantta oturuyoruz
Tamam ozaman olur ama yanımda adını anmıycaksın düşeneyim ne diye seslen ona :dusun::dusun:buldum Ayşe de
Sen yaptın tabi hafızan bencede gitsin
İşine gelince öyle bir yerine geliyorkine sorma herkesden iyi çalışıyor :dill:
Ne ismini söylücem aşkım bebeyim derken ayşemi derim kız ben ona
:sila::sila::sila::sila::sila::dance::dance::dance::dance:Ben melek gibi bir kadınımburda sen bana neler diyosun yaa