İzmitliler Sohbet Topiği :)

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
Bibiğim yarın gelince bakarsın buraya canem bak benim beğendigim gelinlik tarzımda bu güzelmi ? :heyo:

kabarık-gelinlik-modelleri.jpg

bitterim cok güzel tam senin cıtı pıtılıgını yansıtcak bir gelinlik inşallah tez zamanda dogru kişi icin giymek nasip olur sanada

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
bitterim baktim benim acikcasi ben prenses tarzi gelinlikleri sevmiyorum ve daha cok saten olanlari begeniyorum ama önemli olan zaten senin begenmen ve giydigin an ''evet iste bu'' diyebilmen :) Benim hayalimde cok daha farkli bir gelinlik vardi ama aldigim gelinligi denedigim an kendimi cok rahat hiss ettim icinde ve o olmasi gerektigini anladim. Sende de öyle olacaktir eminim :) Cok güzel bir gelin olacaksindir :)

elif20 Allah razi olsun sabah stajim basladi cabucak geldi gecti ama yarin ve carsamba ögleden sonra gitmem gerek insaAllah yine günler cabucak gelir gecer :)

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Rabbim mutlu mesut etsin inşallah pişman ettirmesin
Ben de 3 hafta sonra 21 yaşında olacağım inşallah.. 16 aylık evliyim gurbetçiyim bende :) böyle işte :huhuu:

BiBiGiM

Aktif Üye
Tepki
120
Ikimizde gurbet ellerdeyiz desene :) Ama ben vatanima kavusacagim insaAllah kisa süre sonra. Simdiden dogum günün kutlu olsun :huhuu: Ben simdi cikiyorum aksama tekrar gelirim tamam mi burdaysan sohbete devam ederiz

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ikimizde gurbet ellerdeyiz desene :) Ama ben vatanima kavusacagim insaAllah kisa süre sonra. Simdiden dogum günün kutlu olsun :huhuu: Ben simdi cikiyorum aksama tekrar gelirim tamam mi burdaysan sohbete devam ederiz

Ben de gurbette gibi hissetmiyorum kendimi çok fazla türk eşleri var .. Onun yanı sıra Allah razı olsun eşimden çok fazla merhametli annem dediğim an Türkiye'ye gidiyorum hemen çok şükür
Doğum günüm için de teşekkür ederim Tamam kendine iyi bak görüşürüz inşallah

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
Aleynacım hoş geldin ben izmit merkezdeym bak bibigim gelin gelecek gebzeye :)

Ayser ablam ben 21 yıldır izmiliyim :hihh:

Hülya ablam izmitli olmana gerek yok bitanem -hmm

Elifim günaydın meleğim

Bibiğim yorumlarını seriden geçtim bitanem çünkü moralim bozuk :(

Zileycim güzel yorumun için çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun

Kızlar ne yazıkkı murtla ayrı düştük düşmek zorunda kaldık maalesef onu affetmeyeceğim hataı çok ama çok byük insanlar hata yapmazmı yaparlar illaki benimde bir hatam oldu atsam atamadıgım satsam atamadıgım bir hata. Ama murın htası yalan söylemek oldu hemde çok büyük bir yalan. Bunu açıklamanın manası yok bu arada netim kesik bir kaç güne açılacak ozaman detaylı konuşuruz öptüm çok :hanimbye:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.040
Bibiğim ayşer abla kartepede oturuyor ben söylim sana :semsiye:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar