Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç çocuk sahibisiniz ya da kaç tane çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?
Bir tane kızım var Allah hepimizin evladını bağışlasın..
Doğum maceram bakım konusunda kimseden yardım alamamam ne yazık ki beni 1 tane yeter düşüncesine sürükledi..
ne kızım var ne oğlum ALLAH nasip ederse bir tane kız ya da erkek çocuğum olmasını istiyorum önce ..daha sonra inş. bir tane daha yapacağım ..aklımdaki çocuk sayısı iki tane ama ALLAH ın işine belli olmaz nasip meselesi bu işler -hmm
Ben Düşünmüyorum Fikrimde yok ayrıca bir mi 3 mü 2 mi ama en azından bir çocuk Hem yalnız hemde sorunlu oluyo Bir çocuğa verilecek en güzel Hediye Kardeştir ana baba göçüp gidince Kardaşlar kalıyo geriye...
2 tane isterim bebiş aslında daha çok isterdim ama şartlar elvermez çok kardeş olmakj güzeldir bence birbirine bağlı olup bişi olduğunda hepsi bir toplanıveriolar ne güzel benim annemler 6 kardeş hepside ayrı memlekette ama bişi olsun hastalıkmış düğünmüş hemen hepsi geliverir çok hoşuma gidio :1::1: