Kac yildir bulasik makinesi kullaniyorsunuz ve markasi nedir?

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
10 yıldır arçelik bulaşık makinesi kullanıyorum memnundum ama artık teklemeye başladı :(nedense yıkama süresi azaldı ...sanırım vadesi dolmak üzere..

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
anneminki 6 yıllık kuzum ama geldiği ilk yılda böyleydi servisci adam anneme ben beyaz eşyamın hepsini bosch'tan aldım siz neden arçelik aldınız ki demiş düşün yani arçeliğin serviscisi bile kendi ürününü almamış çok pişman oldular ama iş işten geçti

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
anneminki 6 yıllık kuzum ama geldiği ilk yılda böyleydi servisci adam anneme ben beyaz eşyamın hepsini bosch'tan aldım siz neden arçelik aldınız ki demiş düşün yani arçeliğin serviscisi bile kendi ürününü almamış çok pişman oldular ama iş işten geçti

evet bosch iyi oluyor bebeğim sağlık olsun canm

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Benim bütün eşyalarım Beko ekimde 1 sene olacak evliliğim şimdilik memnunum bakalım...
Daha yeni sayılırlar....

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
yaklaşık 8 yıl olmuşdur eşim sürpriz yapmıştı bana o zaman markası beko çok memnundum etrafımda ki arkadaşlar benim markamın modelinden çok aradılar bulamadılr o kadar temiz yıkıyordu geçen arza yaptı servis geldi ne dediler şaştık kaldık ömrü bitmiş parçası yok yeni alın siz o arızadan sonra temiz yıkamaz oldu hiç hoşuma gitmiyor izinden dönünce yeni alıcam arçelik 5 programlı istiyorum ama aklım karıştı bu yorumlardan sonra bide bosh markayı araştırayım

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
yaklaşık 8 yıl olmuşdur eşim sürpriz yapmıştı bana o zaman markası beko çok memnundum etrafımda ki arkadaşlar benim markamın modelinden çok aradılar bulamadılr o kadar temiz yıkıyordu geçen arza yaptı servis geldi ne dediler şaştık kaldık ömrü bitmiş parçası yok yeni alın siz o arızadan sonra temiz yıkamaz oldu hiç hoşuma gitmiyor izinden dönünce yeni alıcam arçelik 5 programlı istiyorum ama aklım karıştı bu yorumlardan sonra bide bosh markayı araştırayım

ablacım valla bizim arçelik annem çok memnun ama bencede sen bosh al -rgulu

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
tamam ebrucum bi araştırayım bende bosh markasını benim bundan önceki çamaşır makinem bosh du çok memnundum sakız beyaz yıkıyordu çamaşırı sonra beyni arıza yaptı yeni alıcaktık ona kalmadan netten arçelik marka çamaşır makinesi kazandım oda çok iyi minnak bişey gayet güzel yıkıyor dedim aynı marka olsun ama bakayım bi şu markalara

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
tamam ebrucum bi araştırayım bende bosh markasını benim bundan önceki çamaşır makinem bosh du çok memnundum sakız beyaz yıkıyordu çamaşırı sonra beyni arıza yaptı yeni alıcaktık ona kalmadan netten arçelik marka çamaşır makinesi kazandım oda çok iyi minnak bişey gayet güzel yıkıyor dedim aynı marka olsun ama bakayım bi şu markalara

dediğim gibi birtanem bizimki arçelik annem çok memnun karar senin beyaz eşya birazda şans işi der annem hep :lilav:

mebb

Yeni Üye
Tepki
17
5 yıldır Bosch marka kullanıyorum,çok memnunum, şimdiye kadar bir arıza çıkarmadı çok şükür :)
Bu markayı tavsiye ediyorum arkadaşlar :panter:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla bilmiyorum ki anneminkini ben kullanıyodum işim olmazdı evleneli mecbur kullanıyorum arçelik:)

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
benimki vestel 1 senedir kullanıyorum.bardaklar falan felaket çizik içinde.zaten eşim almıştı bende fikir vermemiştim ama şimdi bosch aldırmadığıma pişmanım.anneminki bosch ve çok memnun

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
2005 ten beri kullaniyorum makinem cok güzel cikti privileg markasi:panter:

R

Rosie

Misafir
öğrenci evi olduğundan gerek kalmıyordu bu sene almışlar arçelik :zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar