aaa bizim arçelik biz çok memnunuz bebeğim :cee
anneminki 3 programlı bütün bardaklar felaket misafir gelince korkuyo o bardaklardan çay ikram etmeye o yüzden yedek yaptı şimdi annem bardaklarda onları elinde yıkıyo o kadar yani:1:
anneminki 6 yıllık kuzum ama geldiği ilk yılda böyleydi servisci adam anneme ben beyaz eşyamın hepsini bosch'tan aldım siz neden arçelik aldınız ki demiş düşün yani arçeliğin serviscisi bile kendi ürününü almamış çok pişman oldular ama iş işten geçti
öyle gülüm sağlık olsun
yaklaşık 8 yıl olmuşdur eşim sürpriz yapmıştı bana o zaman markası beko çok memnundum etrafımda ki arkadaşlar benim markamın modelinden çok aradılar bulamadılr o kadar temiz yıkıyordu geçen arza yaptı servis geldi ne dediler şaştık kaldık ömrü bitmiş parçası yok yeni alın siz o arızadan sonra temiz yıkamaz oldu hiç hoşuma gitmiyor izinden dönünce yeni alıcam arçelik 5 programlı istiyorum ama aklım karıştı bu yorumlardan sonra bide bosh markayı araştırayım
tamam ebrucum bi araştırayım bende bosh markasını benim bundan önceki çamaşır makinem bosh du çok memnundum sakız beyaz yıkıyordu çamaşırı sonra beyni arıza yaptı yeni alıcaktık ona kalmadan netten arçelik marka çamaşır makinesi kazandım oda çok iyi minnak bişey gayet güzel yıkıyor dedim aynı marka olsun ama bakayım bi şu markalara