Kaçarak mı evlendiniz?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ablam iş çıkışı öylece gitmişti ama babam o hafta herşeyini yollamıştı ama neyi varsa herşeyi

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Kacarak evlenemedim:)
ama birinin askindan ölseydim bilene kimse ailemi zor durumda birakacak bana verdikleri o kadar emegi hic sayacak kadar degerli olamaz:)
anne ve baba gibisi yok onlara birsey olursa kendimi suclu hissetmek istemiyorum:panter:

G

Gülden Gül

Misafir
Alın size bomba :sok

İkinci evliliğimi yaşıyorum. 1,5 yıldır evliyim ve bir çok kimse bilmiyor :)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Anladım canım :panter: Kimse bilmiyor derken, eşinde mi diye düşünmüştüm biran :sok

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
anladığım kadarıyla ailenizin onaylamadığı biriyle evlendiniz ailenizden farklı bi şehirdesiniz onlar da kimseye evlendiğinizi söylemiyordoğru mu anladım

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ee anlatın o zaman ben merak ederim şimdi hikayenizi:)

G

Gülden Gül

Misafir
anladığım kadarıyla ailenizin onaylamadığı biriyle evlendiniz ailenizden farklı bi şehirdesiniz onlar da kimseye evlendiğinizi söylemiyordoğru mu anladım

bu ikinci evliliğim, ilk evliliğim bittiğinde tanıştık ve evliliğim çok fırtınalı bir şekilde bitmiş olduğu için (yer yerinden oynamıştı) yeniden evlenmeme ailem karşı çıkacaktı, sorunlu olduğum bazı aile fertleri ile dahada sorun yaşayacaktım.
Ama onu seviyordum :) evlendik.
Bu şekilde iyi devam ediyor. Evimizde hep kalamıyorum ama biraz eşimle biraz ailemle kalmak bana iyi geliyor :)

G

Gülden Gül

Misafir
Bende ne hikayeler var :) ne delilikler yaptım.
Hamdolsun namaza başladım da edeplendim. Şimdi akıllı uslu hanım hanımcık kadın oldum.

Ara sıra anlatırım :)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne biraz eşinle bi de evli değil gibi ailenle kalıyorsun öyle mi gerçekten bomba:sok çok ilginçççç

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar