Kadınlar Hangi Soyadını Kullanmalı?

Kadınlar Hangi Soyadını Kullanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    36

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
resmen ikisini kullanıyorum ama tercihim kendiminkinden yana olur hep,:eek:ky:adı üstünde soy adı yani soyumuzun adı insanın soyu değişmeyeceğine göre neden evlenirken eşimizin soyadını alırız mantığım almıyor benim.:dertli::zonk:

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
aynen metisim ya:hihh:evleniyoruz alt tarafı herşeyimiz değişmek zorundamı:zonk:

fufuk

Aktif Üye
Tepki
65
bence ikisini de kullanmalı.ben şu an eşimin soyadını kullanıyorum.am keşke kızlık soyadımı da kullansaydım diye düşünmüyor da değilim hani.:zonk:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kizlik soyadimin kalmasini benden önce esim istedi -ciko
ve her ikisininde kullanilmasinin güzel oldugunu düsünüyorum ben:huhuu:

H

Hera

Misafir
İkisininide Kullanmak Bir Karmaşaya sebep veriyor verdi eşiminkini kullanıyorum bunda bir iktidar yada güç göstergesi gibi saçmalık aramıyorum ne yani bumudur öyle bile olsa ilk sırayı alacak saçma şeyyyyyy elbette değil PeeHhhhh

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Nikah memuru bana kendi soyadınızı kullanmak ister misiniz dediğinde babam benden önce cevap vermişti "HAYIR" :cokkomik: nedenine gelince babam herkes kendi yerini yurdunu bilmeli artık eşinin himayesindesin onun seni benlenmesine izin ver diye açıklama getirmişti. halıymış eşimin çok hoşuna gidiyo onu mutlu etmek de benim hoşuma gidiyo :kayris::sila:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ben kendi soyadımıda kullanmak isterdim ama bu ayrıntıyı düşünememiştim...
Sadece eşimin soyadını kullanıyorum:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar