Kadınlar neden aldatır?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aldatmam aramızdaki herşey bitipte ben başkasından etkilenizsem bunu söyler ayrılırım

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
valla kadın yada erkek aldatmanın bahanesı yok bı derdı varsa boşasın sonra ne yapıyosa yapsın

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aldatmam. Eğer ona karşı duygularımın bittiğinden %100 eminsem söylerim.

isolde

Üye
Tepki
50
kadın eger erkek kendisini aldatmışsa aldatır..
yada ilgi alaka azalmışsa sevgiyi başkasında aramak için aldatır...
ama allah korusun ne ben aldatım ne eşim aldatsın..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kadınlar ilgisizliğe dayanamaz eşinden ilgi görmediği bi dönemde başka biri ona yaklaşırsa duygularına yenik düşebilir ya da bunu intikam olarak yapabilir bence ne erkek yapsın ne de kadın

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
aldatmak aklimin ucundan bile gecmez

ama allah korusun biseyler bittiyse önce ayrilirim
sonra ne yasarsam yasarim

fakat ben aldatmanin illa bir nedeni oldugunu sanmiyorum
kisilik meselesi bence
icinde varsa yapar

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
aldatmam, eger birseyler yanlis gidiyorsa, bitmisse karsilikli oturulup konusulur.:hayir:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
işte demek ki bazı kişiler konuşmayı göze alamıyor ya da ne yardan ne serden vazgeçebiliyor:alsana:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
Benim anlamadığım nokta, ilgi ve sevginin azaldıgını hissediyor ve anlıyorsa neden ayrılmak yerine aldatmak zorunda kalır ya da kalır mı? Kişinin fiziksel ve zihinsel herhangi bir rahatsızlığı bulunmuyor ve yine de aldatıyorsa sevildiğini bildiği halde, buna ne tür bir rahatsızlık adı verilebilir tıp dilince veya psikolojide? Nasıl acıklanır, bilmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Bir makale okumuştum erkekler güzel kadınları aldatır diye nedenini şöyle açıklamışlar (istatistiklere dayalı olarak)
Kadın güzel olduğu için onu tatmin edememenin korkusundan kadındaki özgüveni azaltmaya çalışmaları, ayrıca birlikte oldukları kadından daha iyisini bulamama korkusu ama yine de çapkınlıktan vazgeçememe, sonuncu olarakta birlikte oldukları kadınlardan gizli intikam...:acep:
Bu makale 1.5 sayfa sürüyo tabi ben kısa özeti geçtim size :) ne kadar doğru bilemem tabi

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
erkegin aç gözlülüğünden olabilir..evde huzuru yerinde olupta gözü dışarda olan çok erkek var..hep evde huzur yok eşim kendine bakmaz bende ondan dışarı kayıyorum bahanesine sıgınırlar..yinede allah kimseyi şaşırtmasın..

H

Hera

Misafir
Bana Kalırsa Histerik cinsel arzularına gem vuramayan Histerik diyoruz biz onlara TIP dilinde Erkek devamlı Farklı kadınla olmak ister ve bu bir hastalıktır sonrada gider ona buna anlatır Kadının Güzelliği yada Çirkinliği ile İlgili bir durum değildir bu İçten gelen bir şeydir Azgınlık ta denebilir...
Gelelim kadın aldatmasına kadın ise yine aynı Bu saydığım özelliklerde olup doyumsuz Histerik tatminsiz olan kadınlarda var ve Kadın aldatırsa Erkeğin asla Ruhu bile duymaz ama Erkek te aynı şey olmuyor Gördüklerimi söylüyorum bizzat Bunlar benim düşüncelerim Tıbbi olarakta bir Psikologla konuştuğumda bu açıklamalarda bulundu

Allah Histerik Doyumsuz Cinselliğe Düşkün İnsanlardan Korusun diyorum sanki bu hayatın temel bir ihtiyacı olmassa olmazı gibi görenlerlerden korusun diyorum sadece...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bence kadınlar doyumsuzlukları yüzünden aldatıyo olabilirler.zamanla eşlerini sevgililerini kendine layık bulmuyolardır ve yeni arayışlara giriyolardır..yada eşinin de onu aldattığını anlamıştır yada düşünüyodur sen yaparsan bende yaparım demiş olabilir..ben başka sebep bulamadım vala:acep:
ama ne olursa olsun aldatılsamda ben yapmazdım bunu kendini düşürmek çünkü karşındaki seni zaten umursamıyoki aldatmış canını yakmıcağın aşikar:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar