soru:Kadınlar neden aldatılır?
cevap:İstediğiniz kadar kendinize bakın istediğiniz kadar güzel olun kaderde varsa
aldatılırsınız.
Bunun kadınla ilgisi yok.
son derece klişe ama yürekkten inandığım bir gerçek yüzünden aldatılır kadınlar; o da, içinde "allah korkusu" olmayan biriyle evlendilerse/birliktelerse..
yoksa, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi; istediğiniz kadar güzel, bakımlı, sadık, harika aşçı, mükemmel anne, anlayışlı eş v.s. olun, içinde allah korkusu yoksa aldatır.. thats all..
Allah korkusu da önemli bir faktör ama yeterli olmuyor bazıları için bile malesef ki..
son derece klişe ama yürekkten inandığım bir gerçek yüzünden aldatılır kadınlar; o da, içinde "allah korkusu" olmayan biriyle evlendilerse/birliktelerse..
yoksa, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi; istediğiniz kadar güzel, bakımlı, sadık, harika aşçı, mükemmel anne, anlayışlı eş v.s. olun, içinde allah korkusu yoksa aldatır.. thats all..
işte "yeterli olmayanlar" o korkuyu taşımayanlar.. sadece taşıdığını söyleyip, başta kendisi olmak üzere herkesi kandıranlar.. ben 4/4 lük imanlı, dindar insanlardan falan bahsetmiyorum.. sadece, (afedersiniz) bir halt karıştıracağı zaman, aklına eşi gelip vicdan yapan insanlardan bahsediyorum..
bu tür insanlar o kadar fazla ki aslında.. oysa hep çevremizde "erkekler aldatır" diyenleri duyarız.. bana kalırsa bu, süte düşen pislik gibi.. 1 damla dahi olsa nasıl ki bütün sütü kirletir, birkaç kişilik bozukluğu yaşayan insan da bütün erkekleri batırıyor.. keza, aynı şey kadınlar için de geçerli..
bugün aldatılan bi kadınla konuştum duyduklarım karşısında tüylerim diken diken oldu kadın ihaneti öğrendiğim an karşıma çıkan herkesi öldürmek istedim çünkü ben aldatılmayı hiç ama hiç haketmedim diyor. Kadının kocası felçliymiş kocasını tam 3yıl sırtında taşımış her türlü temizliğini yapmış kapı kapı dolaşıp dilenmiş ve en sonunda kocasını iyi etmiş ve kocası ayağa kalkar kalkmaz ilk iş karısı 10yıllık karşı komşusu ile aldatmış ve o adın ile karısını bırakıp kaçmış taktir sizin :acep:
Hayatım taktir bizimde bunun Takdir edilecek bir durumu yok hem sen böyle kötü örnekleri anlatıyorsun duyuyor yada dinliyorsunda Toplumun Tamamını oluşturan Olumsuz Faktörler değil senin bu Anlattıkların Kötüler varsa iyilerde Var iyileri Dinleyip Algılalamaya çalışırsan hayatında hem Yaşam tarzında ona gider ve Allah herşeyi sana da Denk getirir Kötü Kötüüü Tüm Erkekeler yada Tüm İnsanlar Evlilikler Kötü Değilki Hayat bu Allah Seçme şansları verir Aklını Kullan Der kaderini Yolunu Çizersin Pozitif Ol dediğim gibi Doğru ve İyi Olanları Hiç Anlatmıyorsun hep Kötü İlişkiler den ve Kötü şeylerden bahsediyorsun Bunu Kendine Yapma tatlişkom
ben kesinlikle aldatılacağıma inanmıyorum hergün nişanlım gibi bi adama sahip olduğum için şükrediyorum sadece bunlar hayatın gerçekleri ve bende bu gerçekleri paylaşıyorum tatlım
Anlıyorum bebeğim şükrediyosan ne mutlu daha evlenmeden tanımışsın bak şanslısın bizler de bu gerçeklerin bilincindeyiz farkındayız bebeğim Pozitif Gerçekleride Paylaşman Dileği İle :seviyorum:
soru:Kadınlar neden aldatılır?
cevap:İstediğiniz kadar kendinize bakın istediğiniz kadar güzel olun kaderde varsa
aldatılırsınız.
Bunun kadınla ilgisi yok.