Çocuğu yağa boğmuşOmlet, avokado, siyah ve yeşil zeytin, tel peynir, kaşar peyniri, tahin pekmez ceviz bak yedim@bitter_im
Aman be size de yaranılmıyor heÇocuğu yağa boğmuş
Amin hepimizinAman be size de yaranılmıyor hehah allah gelinlerinize sabır versin
![]()
Annem elma,üzüm,yaban mersini,herseyden bu sene pekmez yapti hiç şekersizPekmez neyden yapılıyor kızçemmeyve şekerini napcez
Benim evdeki üzüm galibaAnnem elma,üzüm,yaban mersini,herseyden bu sene pekmez yapti hiç şekersiz
Bnde bu sene çok az nar ekşisi yaptım pekmez gibi olduAnnem elma,üzüm,yaban mersini,herseyden bu sene pekmez yapti hiç şekersiz
Bizde dünya kadar nar var nar eksisi yapamadim zeytin zamanina geldi diye,ama hep sıktım buzluga attimBnde bu sene çok az nar ekşisi yaptım pekmez gibi oldu
Seneye çok yapcam
Çıkar kaynat zaten azıcık çıkıyorBizde dünya kadar nar var nar eksisi yapamadim zeytin zamanina geldi diye,ama hep sıktım buzluga attim
Denerim bak o aklima gelmediÇıkar kaynat zaten azıcık çıkıyor
Çözdür koy ocağa kaynasın
Çıkar bugün akşam sabah kahvaltıya kadar olurDenerim bak o aklima gelmedi
Gerçek nar ekşisinde şeker oluyor mu? Ev de var da kullanmaya korkuyordum şekerden dolayıBnde bu sene çok az nar ekşisi yaptım pekmez gibi oldu
Seneye çok yapcam
Diabet olanlar sekersiz oluyor canımPekmez neyden yapılıyor kızçemmeyve şekerini napcez
Bende nar cok severim amma buzluga atıldıgını hiç bilmiyodumGerçek nar ekşisinde şeker oluyor mu? Ev de var da kullanmaya korkuyordum şekerden dolayı
Gerçekte olmuyor ama nar oranını düşürüp şeker koyanlar oluyor maalesefGerçek nar ekşisinde şeker oluyor mu? Ev de var da kullanmaya korkuyordum şekerden dolayı
Bn taneli atıyorumBende nar cok severim amma buzluga atıldıgını hiç bilmiyodum
Evet ben de ev yapımı almıştımGerçekte olmuyor ama nar oranını düşürüp şeker koyanlar oluyor maalesef
Gerçeği mayhoş oluyor hazırlar tatlı
bidahakine bende denicemBn taneli atıyorum
Kahve yanı işin filan güzel oluyor