Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #2.961
Yaban mersini yağ yakıyormuş bi ara eskiden diyetisyen çok verirdi
Afiyet olsun
Yaban mersini yağ yakıyormuş bi ara eskiden diyetisyen çok verirdi
Hayır klasik kahve 2 yemek kaşığı sütle...2si1 arada mı içiyorsun
Afiyet olsun
Aaa bilmiyordum ama tadı güzel değil ya daha olmamış mı ya da çok mu olgunlaşmış bilemedim.Yaban mersini yağ yakıyormuş bi ara eskiden diyetisyen çok verirdi
Afiyet olsun
Aaa nerden aldın mayhoş olunca güzel birde bazı markalar kötü bn fileden alırdım oranınki güzel oluyorAaa bilmiyordum ama tadı güzel değil ya daha olmamış mı ya da çok mu olgunlaşmış bilemedim.
Sağol canım
Süper Ayakta durmak için kahveye kuvvet dimi bol su unutmaHayır klasik kahve 2 yemek kaşığı sütle...
Hazır kahve içmiyom
Ya bu ara çaya kahveye çok sardım genelde sonrası hasta olurumSüper Ayakta durmak için kahveye kuvvet dimi bol su unutma
Ya doğru dedin öyle yaparım. Carrefourdan aldım, hep oradan alırım bu sefer ki kötü çıktı. Yani tadı yokAaa nerden aldın mayhoş olunca güzel birde bazı markalar kötü bn fileden alırdım oranınki güzel oluyor
At buzluğa yulaf yaparsan üstüne koyarsın
Aslında daha çıkmamış olması lazım yani bizimkinler agustosta başlıyor tadi guzel.degildirYa doğru dedin öyle yaparım. Carrefourdan aldım, hep oradan alırım bu sefer ki kötü çıktı. Yani tadı yok
Evet güzel değildiAslında daha çıkmamış olması lazım yani bizimkinler agustosta başlıyor tadi guzel.degildir
şu binaların arkasını deniz diye yorumluyorumm.. Afiyet olsuunDum dum çiki çik dum çiki çik
Ekli dosyayı görüntüle 41192
Afiyet olsun canımDum dum çiki çik dum çiki çik
Afiyet olsun canımDum dum çiki çik dum çiki çik
Yok orası gökyüzü aşu binaların arkasını deniz diye yorumluyorumm.. Afiyet olsuun
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
biliyoruzz deniz gibi olumla senYok orası gökyüzü a
Sana gidince deniz tarafınıda atayım ama tarlada falan kiraza gitcezbiliyoruzz deniz gibi olumla sen
Afiyet olsun bittoş