gün de kaç kahve çay içiyorsun? cinsiyet erkekti di mi? neler canın çekiyor
Cinsiyeti erkek.gün de kaç kahve çay içiyorsun? cinsiyet erkekti di mi? neler canın çekiyor
tatlı göresim yok ya acaba cinsiyet ne olcak merak ediyorumCinsiyeti erkek.
Ben kahveyi arada bazen içiyorum oda normal 1 fincan.
Çayı sabah kahvaltısında içiyorum. 3 bardak
Birde akşam eşimle içiyorum.
Canım acılı yiyecek istiyor bazen köfte gibi bazende çikolata kek gibi yiyecekler.
2 taneye izin var ama bazı doktor hiç izin vermiyorgün de kaç kahve çay içiyorsun? cinsiyet erkekti di mi? neler canın çekiyor
Dönem dönem o oluyortatlı göresim yok ya acaba cinsiyet ne olcak merak ediyorum
arkadasımın doktoru 2 türk kahvesi içebilirsin demiş ama çay içmezsen. çay içerse 3 çay 1 kahve demiş2 taneye izin var ama bazı doktor hiç izin vermiyor
haydaDönem dönem o oluyor
İkisinde de tatlı tuzlu karışık gittim
Bn çay sevmiyorum nadir içerdim zatenarkadasımın doktoru 2 türk kahvesi içebilirsin demiş ama çay içmezsen. çay içerse 3 çay 1 kahve demiş
hayda
benim de çayla hiç aram yok hiç içmemBn çay sevmiyorum nadir içerdim zaten
Tabi çay içersen kahveyi azaltmak lazım
Aman ye iç düşünme be ne zaman yicen bi daha
Hayırlısı olsun inşallahtatlı göresim yok ya acaba cinsiyet ne olcak merak ediyorum
Ben büyük kızda 9 ay ağzıma tatlı hiçbirşey sürmedim hep turşu tuzlu ekşi falan yiyordumtatlı göresim yok ya acaba cinsiyet ne olcak merak ediyorum
demek ki ye tatlıyı çıkar hakkıyı bir hurafeBen büyük kızda 9 ay ağzıma tatlı hiçbirşey sürmedim hep turşu tuzlu ekşi falan yiyordum
Küçükte her gün tatlı yiyordum günümü tatlıyla geçire bilirdim o derece
Mide bulanıyor tuzlu istiyor canındemek ki ye tatlıyı çıkar hakkıyı bir hurafe
Evetdemek ki ye tatlıyı çıkar hakkıyı bir hurafe
Kardeşim pasta üstünde turşu yemiştiMide bulanıyor tuzlu istiyor canın
Tuzludan bıkıyorsun tatlı böyle bir döngü
Hamilelik demek delilik demekKardeşim pasta üstünde turşu yemişti
Ay bende yapmıştım unutdum kuruvasan yedim üzerine salatalık turşusu yemiştim eşim böyle bakıyorduHamilelik demek delilik demek