Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #4.461
Cinsssss gıcık daha ne kaldıHayyy senin hamileliğine a nasil biseysin sen beee
Cinsssss gıcık daha ne kaldıHayyy senin hamileliğine a nasil biseysin sen beee
Daha sayarimda yeri degil aCinsssss gıcık daha ne kaldı
Bende çok çikolata yiyordum göstersin diye oğlumda ama göstermemişti 17. Haftada anca öğrenmiştikEvet cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde kocam almış zorla yedirdi h ama işe yaramamıştı
Biz 15. Haftada öğrendik doktor %80-90 erkek, gene bakarız dedi ama benim daha randevu zamanım gelmediBende çok çikolata yiyordum göstersin diye oğlumda ama göstermemişti 17. Haftada anca öğrenmiştik
12.haftada gösteren bnm oğlanBiz 15. Haftada öğrendik doktor %80-90 erkek, gene bakarız dedi ama benim daha randevu zamanım gelmedi
Oo paşa geliyor desens ay busene erkek senesiymiş heralde her duydugum hamilenin erkek çıkıyorBiz 15. Haftada öğrendik doktor %80-90 erkek, gene bakarız dedi ama benim daha randevu zamanım gelmedi
Ben göstermedikçe kız zannediyordum kendimce seviniyordum sonra ne görelim ultrasonda ?? Şokum şoklandı12.haftada gösteren bnm oğlan
Detaylıda tam belli olur canım
Evet öyle sanılıyor geneldeBen göstermedikçe kız zannediyordum kendimce seviniyordum sonra ne görelim ultrasonda ?? Şokum şoklandı
ben de umutlanmıştımBen göstermedikçe kız zannediyordum kendimce seviniyordum sonra ne görelim ultrasonda ?? Şokum şoklandı
İlk gebeligindemi öyle oldu ilkler heralde utanıyor mu ne anlamadımEvet öyle sanılıyor genelde
Kızım da 13-14 arası doktor kıza bnziyor ama sonra pipi görünürde üzülme dedi hemen sevinmeyeyim diye söyledi
16 gibi kız olduğu belli oldu
Erkek olmasına rağman 17. Haftada tam öğrendikben de umutlanmıştım
Yok 2. Gebelik kızdı onda olduİlk gebeligindemi öyle oldu ilkler heralde utanıyor mu ne anlamadım
ayy çokgüldümm benimde öyleydi oğlanda tam gösterdiYok 2. Gebelik kızdı onda oldu
Sağolsun doğuma kadar yüzünü bile göstermedi
1. Gebelik erkekti 12. Haftada bacaklarını açmış duruyordu bn bile gördüm erkek olduğunu
Yaaa hayırlısı olsun erkek anneleri grubuna hoşgeldin şimdiden başarılar diliyorumBenim bebişin cinsiyet tahminini 15/16 haftalarda ilk doktorum çıkıntı var gördüm. Erkek demişti.
Daha sonra 20 . Haftada tam kesinleşti .
Afiyet olsun
Çok teşekkürler.Yaaa hayırlısı olsun erkek anneleri grubuna hoşgeldin şimdiden başarılar diliyorum
SağolAfiyet olsun