Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #4.541
Buda bebeğe uykusuzluk yapar kız bendende iyi kaynana olurŞimdiki
Bugün 1 tane içtim sadeceBuda bebeğe uykusuzluk yapar kız bendende iyi kaynana olur
Bolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.Bugün 1 tane içtim sadece
kız sonra çöpe mi döküyorsun ben kahvesiz yaşayamam zaten çalışırken ayık kalmam lazı mBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.
Biraz sıkcan dişini bebek için ben daha hamileyken bırakıyorum hepsini çay kahve tüketmiyorum şuan resim falan çekmek için yapıyorum sadece.
Evet kimse yoksa döküyom eşim evdeyse o içer yada genelde pazar günleri hallediyorum çekim işini ona yapıyorum yada komsum var altta o gelir ona yapınca çekerimkız sonra çöpe mi döküyorsun ben kahvesiz yaşayamam zaten çalışırken ayık kalmam lazı m
1 fincan bana izin vermişti Dr o da sabah vakitleri geçe kalmazdımBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.
Biraz sıkcan dişini bebek için ben daha hamileyken bırakıyorum hepsini çay kahve tüketmiyorum şuan resim falan çekmek için yapıyorum sadece.
Ya içen içiyor bizde sıkıntı vardı heralde anacım1 fincan bana izin vermişti Dr o da sabah vakitleri geçe kalmazdım
Ama gerçekten aşırı etkiliyor kahve
Hele nescafe bize egzama yaptı
anladım evetBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.