Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #4.541
Buda bebeğe uykusuzluk yapar kız bendende iyi kaynana olurŞimdiki
Bugün 1 tane içtim sadeceBuda bebeğe uykusuzluk yapar kız bendende iyi kaynana olur
Bolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.Bugün 1 tane içtim sadece
kız sonra çöpe mi döküyorsun ben kahvesiz yaşayamam zaten çalışırken ayık kalmam lazı mBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.
Biraz sıkcan dişini bebek için ben daha hamileyken bırakıyorum hepsini çay kahve tüketmiyorum şuan resim falan çekmek için yapıyorum sadece.
Evet kimse yoksa döküyom eşim evdeyse o içer yada genelde pazar günleri hallediyorum çekim işini ona yapıyorum yada komsum var altta o gelir ona yapınca çekerimkız sonra çöpe mi döküyorsun ben kahvesiz yaşayamam zaten çalışırken ayık kalmam lazı m
1 fincan bana izin vermişti Dr o da sabah vakitleri geçe kalmazdımBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.
Biraz sıkcan dişini bebek için ben daha hamileyken bırakıyorum hepsini çay kahve tüketmiyorum şuan resim falan çekmek için yapıyorum sadece.
Ya içen içiyor bizde sıkıntı vardı heralde anacım1 fincan bana izin vermişti Dr o da sabah vakitleri geçe kalmazdım
Ama gerçekten aşırı etkiliyor kahve
Hele nescafe bize egzama yaptı
anladım evetBolca rezene çayı iç sen canım normal çay kahveler kafein bebeğe geçiyor hemen.
Bnmki uykuyu seven değildiYa içen içiyor bizde sıkıntı vardı heralde anacım
Ben içmiyodum ya ben kendime çok dikkat ediyodum
Bana doktor kahve içebilirsin dedi şu kadar bu kadar iç demedi.Ya içen içiyor bizde sıkıntı vardı heralde anacım
Ben içmiyodum ya ben kendime çok dikkat ediyodum
Benimki 11 -5 kriz bebesiydi kolil atak ne varsa zirvesindeydik 11 de bir başlardık sabah 5 gibi uyurdu o saate kadar ağlardı bende ağlardım ayy neler çektikkkkBnmki uykuyu seven değildi
Bnm ayakta durmam için mecburen içiyordum
Gece 12-1 de uyurdu ağlardım uyusun diye saat başı da memeye kalkardı
Ama ilk çocukta maşallah 40 çıktı sabaha kadar uyurdu
Bnmki de yarı kolik + reflülü bebeydiBenimki 11 -5 kriz bebesiydi kolil atak ne varsa zirvesindeydik 11 de bir başlardık sabah 5 gibi uyurdu o saate kadar ağlardı bende ağlardım ayy neler çektikkkk
Ayy kız gözlerim nasıl acırdı yanardı uykusuzluktan ana olmak çok zor geçtekten annelerin hakkı ödenmezBnmki de yarı kolik + reflülü bebeydi
Akşam üstü başlardı ağlamaya 12-1 e kadar susmazdı
Gecede dediğim gibi saat başı uyanış
Gündüz de 10 dk max30 dk uyurdu bana uyku haramdı
Ayyy sorma kafamı yastığa koyduğum an uyurdum o uykusuzluktan ah ne günlerdiAyy kız gözlerim nasıl acırdı yanardı uykusuzluktan ana olmak çok zor geçtekten annelerin hakkı ödenmez
Amin inşAllah bakalım tek cocukta gene daha rahatsında bakalım ben ikincide ne olacam bol delirmeli sinir krizli günler beni bekliyorAyyy sorma kafamı yastığa koyduğum an uyurdum o uykusuzluktan ah ne günlerdi
Rabbim hayırlı evlatlar yapsın evlatlarımızı
Afiyet olsun canım