Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #4.601
Yok yağmıyorOrada yağmıyormu? 2 saattir yağıyor burda
Yok yağmıyorOrada yağmıyormu? 2 saattir yağıyor burda
bu apaçık reklammm afiyet olsun canemReklam değil sunum yaptım Ekli dosyayı görüntüle 43661
Yooo nooooo aslaaaabu apaçık reklammm afiyet olsun canem
Haha çocuklu sunum bu kadar oluyor desene bizde isterdik influencer’lar gibi mum yakalım çiçekli vazolarımız oda kokularımız olsun ama ne mümkünYooo nooooo aslaaaa
Sağolsun
Bn onları yaparsam daha mum yanmadan söner çiçekli vazo şırankkkk yerdeHaha çocuklu sunum bu kadar oluyor desene bizde isterdik influencer’lar gibi mum yakalım çiçekli vazolarımız oda kokularımız olsun ama ne mümkün
Benimde aynı vala bugün arkadas aradı yılbasından konusuyoruz çam ağacı süslicekmisin diyor yokkk dedim bu sene oglan yaramaz paralar al aşşağ ederBn onları yaparsam daha mum yanmadan söner çiçekli vazo şırankkkk yerde
Bnm kız Bnm olsun mu anneeeğğğğ bunlar çok güzel diyip kaçırır odasına
Anam sen ağaçta mı süslüyorsunBenimde aynı vala bugün arkadas aradı yılbasından konusuyoruz çam ağacı süslicekmisin diyor yokkk dedim bu sene oglan yaramaz paralar al aşşağ eder
fakiriz ama bişeyden geri kalmıyoruz şükürAnam sen ağaçta mı süslüyorsun
Aman onun döküntüsü çok olur
Afiyet olsunReklam değil sunum yaptım Ekli dosyayı görüntüle 43661
TeşkürAfiyet olsun
Biz de şimdilik son kez süsledik yani eşim süsledi benim işim olmaz incik cincik uğraşamamBenimde aynı vala bugün arkadas aradı yılbasından konusuyoruz çam ağacı süslicekmisin diyor yokkk dedim bu sene oglan yaramaz paralar al aşşağ eder
Sunum da bir numarasın nerden geliyor aklınaReklam değil sunum yaptım Ekli dosyayı görüntüle 43661
Uffff nostalji olsun dedimSunum da bir numarasın nerden geliyor aklına
kahve çekirdeği de koysaydın bari iyiydi nostalji yapmayı bilmiyorsun ya işi ehline bırak bize göre değil bu işlerUffff nostalji olsun dedim
Su da koyacaktım unuttum
belki sunum yapanlara özendik suç mu beyakahve çekirdeği de koysaydın bari iyiydi nostalji yapmayı bilmiyorsun ya işi ehline bırak bize göre değil bu işler
Yok kabak çekirdeği koybelki sunum yapanlara özendik suç mu beya
Çekirdek yok normal çekirdek olur mu
Karpuz olsa olar mıYok kabak çekirdeği koy
Aynen öğütülmemiş al garanti olsun karpuz da alKarpuz olsa olar mı
Kahve almaya gittiiimde istim çekirdek birde öyle yapam sınum