Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #4.661
Evet evet Bnde yarın yazacaktım5 aralık türk kahvesi günüymüş
Yarın kahve dünyasında türkkahveler ücretsizmiş
Reklamdegil
Evet evet Bnde yarın yazacaktım5 aralık türk kahvesi günüymüş
Yarın kahve dünyasında türkkahveler ücretsizmiş
Reklamdegil
Karton bardakta vermişlerdi gecen sene hic begenmedim bedava diyeEvet evet Bnde yarın yazacaktım
Yaa normal içtigimiz gibi olmuyormu fincan yetişmemiştir bizim insanımız bedave şeyleri sever doluşurlar Ayy valla evimde içerim daha iyi o eziyeti çekemem hiçKarton bardakta vermişlerdi gecen sene hic begenmedim bedava diye
Bazı bölgeliri bilmiyorum ama ogün kücük kağıt bardaklar vardı,bizde bilerek gitmedik avm ye gitmistik öyle girdik,bende gitmem bedava hic biryereYaa normal içtigimiz gibi olmuyormu fincan yetişmemiştir bizim insanımız bedave şeyleri sever doluşurlar Ayy valla evimde içerim daha iyi o eziyeti çekemem hiç
Boykotta diyorlar o markaya ama bilemedim ben türklerin diye biliyordum orayıBazı bölgeliri bilmiyorum ama ogün kücük kağıt bardaklar vardı,bizde bilerek gitmedik avm ye gitmistik öyle girdik,bende gitmem bedava hic biryere
Yokya türklerin bayaa arastırılıdı kahve dunyasiBoykotta diyorlar o markaya ama bilemedim ben türklerin diye biliyordum orayı
Bu bedava kahve olayından sonra paylasmaya baslamislar boykot almayın diye ben onların yalancısıyımYokya türklerin bayaa arastırılıdı kahve dunyasi
Bn tesadüf denk gelmiştim boştu ve fincanda vermiştiKarton bardakta vermişlerdi gecen sene hic begenmedim bedava diye
Yok yok Türk malıBoykotta diyorlar o markaya ama bilemedim ben türklerin diye biliyordum orayı
Bnm koca Frink üyesi saat başı kahve alıyor bedava gibi oluyorKarton bardakta vermişlerdi gecen sene hic begenmedim bedava diye
Valla bayağdır içmiyoruz dışarıda kahve oğlum burnumuzdan getirdigi için evde içiyoruzYok yok Türk malı
Zaten boykot kahveciden içen burdan içmiyor
Beğendim.Ayılma kayfesi Ekli dosyayı görüntüle 43702
Kalpli olan ürün bambumu?Sunum yapmayı unutmuşum Ekli dosyayı görüntüle 43704
SağolasınKalpli olan ürün bambumu?
Afiyet olsun.
Çok şık .Sağolasın
Evet bambu
reklamlık bişi yok kız niye öyle yazdın
Oo bugün menü dolgun su koymayı unutmussun afiyet olsun canım
Afiyet olsun kız marka gözüküyor cezanı vallahi cocuga gelen takılarla ödersinŞuanki kahvem.