suskun
Aktif Üye
çok güldümya :gul:nedir bu kadınların çektikleri neyse unutmazsam konuyu takip ederim merak ettim
çok güldümya :gul:nedir bu kadınların çektikleri neyse unutmazsam konuyu takip ederim merak ettim
Canım ben maalesef devam edemedim; ama yeniden başlayacağım.
biraz sabredersen gerçekten faydası oluyor. inşallah devam edersin.hem cilde de parlaklık veriyor. cilt kırışıklarını engelliyormuş. ayrıca varis, basur için de çok faydalıymış.eee daha ne olsun. hadi başla bakalımmmm
Hadi hayırlısı olsun bebem Ben de eşime dediğim de yeme öyle tozları birşey olcak sana dedi Ben de kan yapıyormuş deyince tamam dedi Halbuki toz yiyorum ben:gul:
Aktarcıya eşimle birlikte gittik;
Eşim başka bir üzüm gösterdi bak bu daha güzel dedi,dolmalar için güzel tat verir dedi:gul:
Bende yok dedim dolma için almıyorum,kendim için alıyorum dedim..
Sonra aktarcıdan çıkınca anlattım işte göğüsleri büyütüyormuş bu üzümün çekirdeği dediğimde bana çok güldü:bitter:
KOPTUM hasta hasta ilahi şahım
:gul: :gul: :gul: :gul:
bende erkek kardeşimi aradım bana toz al diye. ne için lazım ki dedi(garibim onu ne için kullandğım bilmiyor yaaa:gul::gul::gul
bende antioksidanmış dedim. hemde cildi güzelleştiriyormuş dedimsağolsun her bittiğinde alıp geliyor.:gul::gul:
Şahım bebiş olmasın :besik: