MaLii
Kasabın Karısı
taş gibi olabilir ama sağlığı yerinde mi ona bi bakmak lazımburda da bul hemen bezdum yalan mı kadın taş gibi
canan teyze asıl taş gibi hiçbi hastalığı yok.bana güzellik mi sağlık mı deseler sağlık derim
taş gibi olabilir ama sağlığı yerinde mi ona bi bakmak lazımburda da bul hemen bezdum yalan mı kadın taş gibi
doğru dedin kardeştaş gibi olabilir ama sağlığı yerinde mi ona bi bakmak lazım
canan teyze asıl taş gibi hiçbi hastalığı yok.bana güzellik mi sağlık mı deseler sağlık derim
Çok teşekkür ederimDiyetin hayırlı olsun @Gulbe seker ama ben bir diyabet hastası olarak bir türlü sevemedim şu karatay hanımefendiyi
Ah elagülbişim hayırlı olsun.tam karatay yapamasam da çoğu söylemlerine katılıyorum.ama şu nette dönen canan teyze nebahat abla karşılaştırması da aklımı karıştırmıyor değil
İşte malimtaş gibi olabilir ama sağlığı yerinde mi ona bi bakmak lazım
ben de bişeyler yazıcam bi müsait olsamİşte malim
Yaz kuzuben de bişeyler yazıcam bi müsait olsam
çalışırken bu kadar yoğun değildim ya rabbim
Evet arkaşdaşlar sağlıklı huzurlu kendinden emin fit hatun olmak mı istiyoruz
EVETTTT
Hadi buyrun gelin hep beraber sağlıklı sıkılmadan mutlu bir şekilde diyet kardeşliği yapalım ben burdayım
Epey verecek kilom varda
Mium ilk göz ağrım inşllah faydalı olur Karatay ın hamilelik dahil 3 kitabını okudum bildiğim ve öğrendiklerimi herkes ile paylaşmak istiyorumHayırlı olsun sayfan gülbişim.. Karatay diyeti birçok insanın hayatına sokmak istediği diyetlerden birisi..
Okuyup öğrenmek, Karatay diyetinin asıl mantığını blmek çok önemli.. Kulaktan dolma bilgiler değil de kitaplarını okumak anlamak önemli..
Bir de Karatay'ı işimize gelen yerlerini almadan, tam olarak yapmak elbette..
Faydalı bir sayfa olacak.. Emeğine sağlık kuzum..
Wuuuu süpersin baby aynen devam bende inşalalh aynen vereceğim öyleKaratay'a hep destek tam destek gülbişim. Takip ediyor olacağım.Dediklerine uyarak pek aç kalmadan 25 kg verdim efenim. Hem de 5 ay gibi bi sürede. Ve bir çok sağlık sıkıntımdan kurtuldum. İnsülin direnci, pco, demir eksikliği... Hep derim gördüğüm yerde o yanaklarından öpecem karatay teyzenin
Sen gelirsin de kahve olmaz mo hiç balımHayırlı olsuna geldim cilvelim
Hadi bi kahveni içerim
Zayıflayınca alışverişi hizmetçiler mi yapıyır gülbiş