meraba kızlar aranıza yeni geldim 3 aylık evliyim ilk günden beri korunmadan devam ediyoruz hemen bebek istiyoruz ama malesef yok doktora gitsemmi acaba :acep:
meraba kızlar aranıza yeni geldim 3 aylık evliyim ilk günden beri korunmadan devam ediyoruz hemen bebek istiyoruz ama malesef yok doktora gitsemmi acaba :acep:
ama sıkıntı yaptığım mevzu bu 2. evliliğim daha önceki evliliğim 5 sene sürdü ve problemli bi evliliğimiz olduğu için ben bebek istemedim ve kendi yöntemlerimizle korunduk şimdi acaba ondna mı kalmıyor diye korkuyorum.doğum kontrol hapı falan kesinlikle kullanmadım
Kan testi yaptırdım bugun.Karbonat yalancı çıktı
karbonatın işe yaramadığı tescillendi desene
cnm inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberi verirsin
Kısmet artık yaaa ama sanırım pes etmek uzereyım...
Neden?
Kac yasindasin
Hic hamilelik gecirdin mi
Pes edilmeyecek kadar guzel bir amacin var aslinda
Üzülüyoruz olmadığında her seferinde.En çok da kızım üzülüyor ki bu bebeği en çok o istiyor.
35 yaşındayım bir kızım var 15 yaşında ve şimdilerde onu biz ölünce yalnız kalma korkusu sardı.
Daha gecen yıla kadar rutin kontrollerde doktor bana hep vücudumun bana gebeliğe hazır sinyali verdiğini söylerdi.Ne hikmetse biz bebek için niyetlendik tüm sinyaller kesildi:ne: