Kate Middleton'ın gelinliği

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
İngiltere Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile nişanlısı Kate Middleton dünyaevine girdi

İngiltere Kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile Kate Middleton evlendi.

Londra'daki bin yıllık tarihi Westminster Kilisesindeki düğün törenine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Kate Middleton'ın merakla beklenen gelinliği, gelinin, babası Michael Middleton ile konakladığı otelden kiliseye gitmek için arabaya binmesiyle ilk kez kamuoyu tarafından görüldü. Kate Middleton, geçen yıl intihar eden ünlü İngiliz tasarımcı ve modacı Alexander McQueen'in baş tasarımcısı Sarah Burton imzalı bir gelinlik giydi.

Kolları ve üstü dantel işlemeli olan beyaz gelinliğin içindeki Kate Middleton, beyaz kır çiçeklerinden oluşan buket taşıdı. Uzun kuyruklu, orta uzunlukta duvaklı saten gelinliğin içindeki Kate Middleton ayrıca, saçını yarım şekilde topladı ve ince bir taç taktı. Kraliyet geleneklerine göre, gelinliğin İngiliz bir tasarımcının imzasını taşıyor olması ve kolları ile göğüs kısmının çok açık olmaması önem taşıyor.

Prens William ise düğününde mensubu olduğu Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin (RAF) mavi üniforması yerine, onursal albay rütbesinin bulunduğu kırmızı İrlanda muhafızı üniforması giydi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth düğünde sarı, gelinin annesi Carole ise açık mavi bir kıyafet giydi.

Kiliseye önce Prens William ve erkek kardeşi Prens Harry geldi. Daha sonra sırasıyla, gelinin annesi Carole ve erkek kardeşi James Middleton, Prens William'ın babası İngiltere Kraliyet tahtının birinci sıradaki varisi Galler Prensi Charles ve üvey annesi Cornwall Düşesi Camilla, son olarak da Prensin büyük annesi İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve dedesi Edinburgh Dükü Prens Philip kiliseye geldi.

İngiliz kraliyet ailesi mensuplarının çanlar eşliğinde kiliseye gelişleri, Londra sokaklarındaki kalabalıklar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.
alıntıdır...

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ve resimler...
w130410156788127813.jpg
[/URL] Uploaded with[/IMG]
w130410156788127827.jpg

w13041015678812785.jpg

w130410156788127830.jpg

w130410156788127826.jpg

ahelpinghandkatesnewhus.jpg

ahelpinghandkatesnewhus.jpg

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
oky ilk yorumu senden bekliyorum

canım söyleyeyim düşüncemi. bence sade ve çok zarif.
grace kellynin gelinliğinin , kol ve üst bölümünün esintileri var. sanırım o gelinlikten ilham alınmış. birazda halka bizde sizden biriyiz demek maksadıyla oldukça sade bir gelinlik düşünülmüş....

gracekellyy.jpg

2d94mlw.jpg

buda gracein gelinliği.

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Hatun gerçekten çok hoş:) Gelinlik ilk baktığımda fazla sade gelmişti; ama bir kez daha bakınca beğendim doğrusu:sirin::sirin:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
şık...asil..ne diyelim mesut bahtiyar olsunlar kılk kıyafet bi yana ben o tantanada hiçbirpürüz olmasın önlemler almışlar efendim atın bitanesi doludizgin şaşırmış binicisini üstünden atmış dört nala gidiyodu...haberlerde izlerken kocokkomik:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Sade bir gelinlik secmis, bence cok yakismis. Gelinde cok güzel. Ben begendim. :cee
Prenses Diana geldi aklima, üzüldüm. :(

G

guzelcem

Misafir
Huzur içinde yatsın diana:( gelinliği dikkat etdiniz mi canlar sade ve kapalı açık yada dekolte askılı türden değil gelin hanımda MAŞAALLAH güzel hanım hanımcık aynı diana ya benziyor sanırım onun yolundan gider bir yastıkda kocasınlar mutluluklar diliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.811
Genel olarak bakınca güzel zarif olmuş ama kraliyet düğünü deyince ne bileyim daha bir tok kumaş özellikle kollardaki dantelli kısımlar için daha iyi duran bir kumaş seçilebilirdi sanki ve daha tok bir kalıp falan bekliyordum ben :panter: bence bakınca vay sade şık ama tam kraliyet ailesine göre diyebileceğim bir gelinlik değil tacını ve küpelerini çok beğendim onuda söyleyeyim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar