Kate Middleton'ın gelinliği

S

Saffarri

Misafir
Ben bu ingilizlere hayret ettim ama cokta begendim tarzlarini. Gelin bile sade ve hos bi kiyafet giymis.Turkiyede olsa herkes ya gogsunu ya sirtina ya bacaklarini acar. Cok asil duruyorlar.Gelinde fazla guzel olmamasina ragmen bana cok asil ve zarif geldi. hosuma gitti acikcasi

hazalım

Daimi Üye
Tepki
978
22213z.jpg
harikaaaa

Tepki
80
canım söyleyeyim düşüncemi. bence sade ve çok zarif.
grace kellynin gelinliğinin , kol ve üst bölümünün esintileri var. sanırım o gelinlikten ilham alınmış. birazda halka bizde sizden biriyiz demek maksadıyla oldukça sade bir gelinlik düşünülmüş....

Heh dedim Oky kesin bu gelinlikle ilgili topik açmışdır yanılmamışım, aynı düşünceleri paylaşmakla beraber Kate in gelinliğinin üst kısmındaki dantel işlemesini daha çok sevdim, Grace Kelly de daha yoğundu. Fransız dantel işlemesiymiş sanırsam... Süper kıza da çok yakışmış :huhuu:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Heh dedim Oky kesin bu gelinlikle ilgili topik açmışdır yanılmamışım, aynı düşünceleri paylaşmakla beraber Kate in gelinliğinin üst kısmındaki dantel işlemesini daha çok sevdim, Grace Kelly de daha yoğundu. Fransız dantel işlemesiymiş sanırsam... Süper kıza da çok yakışmış :huhuu:

açmam mı. anında görüntü canım...:)))bende beğendim. asil ve sade bir gelinlik olmuş. güzel olmak abartı,orada taş burada kabarıklık değildir zaten.....hoş zarif sade ve asil bir gelinlik. kızda öyle....

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Fransız lez dantelinin gelinlikteki uyumuna bayılıyorum gelinlik sade ve çok şık içindeki de güzel oluncaaaa bir bütünlük sağlanmış:sirin::sirin:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Gelini de Gelinligi de cok begendim. Yakismis.Satavatli acik sacik olsaydi olmazdi, cünki o bir Prenses.
Cok uygun cok asaletli bence. Allah mutlu ve mesut etsin. Bende hep Diana´yi hatirladim, Topragi bol olsun.
Oglu William cok benziyor Diana´ya.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar