Kristen Stewart
Daimi Üye
Alacağınız vitaminibi düşünsenize değmiyo mu yane
Allahım tüm tembeller bizimsitedetoplanmışsuya tutuncatertemiz oluyo işte makinaya atın bitti:saplak::nazo:
tembelim ben tembelim tembelim laylaylay
ahh canımyaa aynı anda 3 bebeyle uğraşınca insanın pili bitiyor düşün artık okadar yoruluyorum ki meyve sıkacağıyla uğraşmak bile zor geliyor bana yorulunca vitamin neyin aklıma bile gelmiyor
oan tek düşünebildiğim şey biran önce gece olsada çocuklar uyusuda bende biraz dinlenebilsem
Meyva sıkacağını bende oğlum doğduktan sonra aldım.Çok memnunum.Asla hazır meyva sulardan alıp içirmiyorum.Çocuğu olan her eve lazım
güle güle güzel günlerde kullan canım benimkide böyle aynıı model sadece marka farklı
ne iyi etmişsiniz of of çocuklar sağlıklı beslenecekler
Teşekkürler canım..Özellikle çocukolan her eve lazım
Canım benim kıyamam ben sana...tembellik yapmaya hepimizden çok hakkın varmış.onlarda büyüyecekler annesi de işte zor dönemimiz.benim oglumda çok fena.bi gün salona girdim kumandayı arıyorum babamız camı açmış kumandayla elinde muz vardı camdan aşağı atmış.Allahtan kendini atmadı@Fındık Kurdu evet üçüzlerim var
her dönemleri çok zor geçiyor şuan 18 aylıklar büyüdükçe işim daha zorlaşıyor RABBİM yavrularımın canına sıhhat versin bana büyük sabır zaman nasıl geçiyor koşturmacan anlamıyorum bile
çokkkkk yoruluyorum ama olsun evlat başka bişey onlar için herşeye katlanılıyor
işte tembelleğimin sebebi belli oldu değilmi
ALLAH seninde evlatlarını bağışlasın canım :ask:
bende ücüz yook ama benım kız bır duzıneye bedel
arkamı her dondugumde farklı bır suprızle karsılasıyorum:bayil: yaptıgım yemege razı oluyorum meyve suyu kenarda dursunfff:
Canım benim kıyamam ben sana...tembellik yapmaya hepimizden çok hakkın varmış.onlarda büyüyecekler annesi de işte zor dönemimiz.benim oglumda çok fena.bi gün salona girdim kumandayı arıyorum babamız camı açmış kumandayla elinde muz vardı camdan aşağı atmış.Allahtan kendini atmadı