Kavak Yelleri (Kanald)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Bitirmesinler ya :DKeyifle izlediğim başka dizi yok valla. En azından her hafta aynı konuya bağlı kalmıyorlar:D:D

Bence Mine atlamadı. Aslı Deniz ile bence tüm arkadaşlığını bitirecek. Güven Aslı'ya inanacak. Ama işler iyice karıştı tabii:D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Tarih: 2010-04-24 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd0pct_kavak-yelleri-114-bolum-fragmany-24_shortfilms[/DM]

Güven ile Deniz kapışıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; hapishaneden çıkan Güven, olup bitenleri öğreniyor ve Deniz’i bulup, ondan hesap soruyor.
Deniz, Aslı’ya ona karşı hâlâ bir şeyler hissediyor olabileceğinden bahsetmiştir. Aslı, bu söz karşısında neye uğradığını şaşırır. Aslı’nın Deniz’e cevabı acaba ne olacak? Diğer taraftan Aslı, yaşananlardan dolayı suçlanmaya devam edilir. Deniz’le öpüşmesinin hesabını bu sefer Kamil ve Hafize sorar. Aslı, ailesinin bu tepkisi karşısında hiç bilmedikleri bir gerçeği onlara açıklar.
Güven hapisten çıkar. Deniz ile Aslı arasında yaşananları öğrenir? Aslı, olanları Güven’e açıklarken zor anlar yaşar. Güven, Aslı’ya “Deniz seni zorla mı öptü?” diye sorar. Aslı bu soruya cevap verebilecek mi?
Güven, Deniz’in peşine düşer. Deniz’in Güven’den korkusu yoktur. İkili karşı karşıya gelirler. Güven ile Deniz arasında sert bir karşılaşma yaşanır. Öfkesi bir türlü dinmeyen Güven kontrolünü tamamen kaybeder. Deniz ölümle yaşam arasındaki ince sınırdadır. Bu tarafta fırtınalar koparken Mine ise ortalıklarda yoktur. Mine’ye ne oldu? Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Eh hadi yeni bölümlerin haberini vereyim sizlere:D

Mine yaşıyor:D Ve halen İzmir'de. Deniz ile konuşup buluşuyorlar:D

Nerden mi biliyorum:D Cuma günü setine gittik:cokkomik: Su, Mine, Deniz, Aslı, Pastahanedeki o zalak tip:D:D Hepsi oradaydı. Deniz'de yaşıyor bu arada, Güven öldürmedi yani:D:D

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Eh hadi yeni bölümlerin haberini vereyim sizlere:D

Mine yaşıyor:D Ve halen İzmir'de. Deniz ile konuşup buluşuyorlar:D

Nerden mi biliyorum:D Cuma günü setine gittik:cokkomik: Su, Mine, Deniz, Aslı, Pastahanedeki o zalak tip:D:D Hepsi oradaydı. Deniz'de yaşıyor bu arada, Güven öldürmedi yani:D:D

Vay anasını:sok
Hani resim falan çekmedinmi nan-kizgin
Bende o pastahaneyi merak ediyordum.
Gördündüğü kadar güzelmi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ya canım inan şansımıza denk geldi:D Kayınvalidemler Göztepe tarafında oturuyorlar, biz her hafta sonu gideriz; ama ilk defa denk geldik:D

Valla eşim cep telefonundan çekti; ama net değil pek videosu... Ayrıca izin de vermiyorlar zaten:(

Mine görüldüğü kadar kilolu değil bu arada. Çok tatlı, Aslı'ya sözüm yok, şeker, çıtı pıtı... Deniz' de oldukça uzun boylu. Su ve diğer çocukta aynı:D

Güven zaten zayıf gözüküyor dizide; ama normalde de oldukça zayıf.

Su Pastanesi, aslında pastane değil:D Onlar için pastane olmuş:D Göztepe sahilde apartman altında bir yer. Başka bir gün geçerken çekerim senin için tatlım.:eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
dızıden fecı sogudun su aslı denız olayından sonra
melekler korusunda aynı cızgıde gıdıyo
:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ne ballısın Ariş

bence Güven bişey yapmadı denize

aslıya bundan sonra ne olucak onu çok merak ediyorum:dusun:

Aslı'da oradaydı:D Hatta üzerinde hepsinin aynı kıyafetler vardı. Sanırım bu haftanın devamını çekiyorlardı.

Mine'nin üzerinde çiçekli elbise ve kot ceket vardı:D

dızıden fecı sogudun su aslı denız olayından sonra
melekler korusunda aynı cızgıde gıdıyo
:kizdim:

Deniz bence sapıttı. Aslı'nın hiçbir suçu yok:dusun:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Tarih: 2010-05-01 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd4czk_kavak-yelleri-115-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Deniz ölüme yürüyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde; Mine’nin öldüğünden kendince emin olan Deniz de ölmek istiyor.
Güven, Deniz’e ölümcül darbeyi indirmek üzeredir. Hayatında ilk defa aşık olmuşken büyük bir darbe yemiş ve kalbi kırılmıştır. Güven nasıl toparlanacak? Aslı ile aralarındaki her şey sona mı erdi? Güven böylesine kırılmışken, Aslı ise diğer tarafta ailesine karşı Güven’i savunmakla meşguldür.
Leyla’nın söylediği bir yalan daha ortaya çıkar. Bunun üzerine Deniz’in sabrı taşar. Leyla, evden kovulur. Acaba Leyla ne yapacak, geldiği yere geri mi dönecek? Yoksa bu durum onun başka bir şeytanlık yapmasına mı neden olacak? Deniz’in annesi Leman ise herkesin hayatını etkileyecek sürpriz bir isimle karşılaşır. Acaba bu kişi kim?
Mine hala ortalıklarda yoktur. Arkadaşları onun yokluğunun farkına varırlar. İpuçları Su ve diğerlerini uçuruma götürür. Aslı, Mine’nin tarifine uyan bir cesedi teşhise gider. Deniz, Mine’nin uçurumdan atladığına emin olmuştur ve ölüme yürür. Onu durduran olmayacak mı? Yoksa uçurum, herkesi birer birer yutan bir karadeliğe mi dönüşecek? Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Mine naptı öyle ya,o başbelasını tekrar başına sardı

anlaşmaları ne acaba:dusun:

Ariş minenin cafeye geldiği zaman dikkatli baktım

arkadan elinde cep teli merakli bi Ariş görürmüyüm diye emme göremedim:D

sen de ünlüler kervanına katılırsın diye düşüniydim emme yoh:D

KIZLAR GÜVENLE ASLI SONUNDA ÖPÜŞÜYOLARDI
BABASI GÖRDÜ MÜ ONLARI

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
:D:D

Allah seni ne yapsın fındık:cokkomik:

Canım Mine ile Burak'ın anlaşması şöyle; Mine buradaki işlerini bitirince Burak ile dönecek-ayse
Bencede çok büyük bir hata yapıyor. İşte zalak :hihh:

Aslı ve Güven'i de görmedi babası; ama görürse ne yapacak bilimicim:dil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Rast gelirsem söz bidenem:eek:

Ayrıcana Cuma günü Su'ların evinde bir çekim vardı; ama yol ve ev arası baya uzak olduğu için çekemedim:D AYrıca arabadaydık:)

Önümüzdeki hafta Su'larda toplanılcak sanırım:)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ayyy her dizide illa biri hamile kalıyo nihalde hamile kalmazsa iyidir he:)))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar