Kayınvalidenize ''anne'' diyor musunuz?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben gonulden anne demıstım uvey oldugu ıcın cok saygı duyuyodum ama degerını bılemedı
annecıgım hep boyle hıtap ederdım sımdı anne dıyorum o bıle ıcımden gelmıyo ama ıste saygından

*crocus

Aktif Üye
Tepki
141
olmadıgı için diyemiyorumda ama hep anlatılıyor kayınbabam eşim ve merve sürekli bahsediyorlar bazen gerçekten varmış gibi hissediyorum anlattıklarına görede melek gibi birisi..
inanıyorumki banada harika bir annelik yapıcaktı ama maalesef olmadı :(

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben daha alışamadım hiç demedim kayınpedere onu soracağım zaman annem nerde dedim bi iki kere mecburiyetten kaynanama da babam nerde demişimdir yine bi iki kere ama hiç kendilerine demedim o kdara zor geliyor ki aramız kötü olduğundan değil de ağzıma yakışmıyo çıkmıyo bi türlü:dil:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben çok zorlandım başta ama eşime saygımdan dedim çünkü eşim daha ilk tanışmada bile anne demişti (yalaka :gul:)

ama k.validemle başlarda alışana kadar zor oldu şimdiyse alıştım ama birine sorarken yada anlatırken isminin sonuna anne ekliyorum :dusun:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Ben anne diyorum. Çabuk alıştım anne dedim ama kayınpederime baba demekte çok zorlandım. Aynı şirkette çalışıyoduk. Çay ocağını işletiyodu ve çaylarımızı ondan isterdim. Ahmet amca 3 çay derdim. Masama getirirdi. Sabahları çay almaya gittiğimdeçayı napıcan derdi bende ona makyajımı silicem derdim gülüşürdük. Ben çalışırken oğlu yani eşim askerliğini yapıyordu. gelince aramızda sevgi oluşunca hep ahmet amca dediğim insana baba demek çok zor geldi
.

muju

Üye
Tepki
47
bende hiç bir zaman zorlanmadım hatta ben gurbetteyim ailem adana ceyhanda bense istanbuldayım kayınvalidemin maşallah çokda iyi olmasından ve kendi annemede uzak olmamdan aksine anne demek büyük haz veriyor bana ;)

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
valla henüz evlenmedim ama ben bu konuda çok hassasım galiba imran anne derim sade anne diyemem sanırım bana emeği geçmemiş birine anne gibi değerli bir kelimeyi söyleyemem ben siyemem sanırım imran anne falan derim çok sıkıştıkça

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben hala demedim..anne çok farklı bi şey..o hissi duyman lazım...duymayınca da zorla olmuyo işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar