Kayınvalidenize ''anne'' diyor musunuz?

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
diyorum tabi,,hatta beni istemeye geldikleri gun bile demistim,dunden razi gibi,,,:kptmya:ne salaklik,aklima geldikce guluyorum salakligima:kptmya:fakat yanlislikla halasina anne demisim,bu dahada komik ve cok utanc verici,,,:kptmya:

esmer bomba

Daimi Üye
Tepki
440
ben 15 yıldır beraber oturuyordum anne ne demek başımın tacıydı meğer öyle değilmiş ben anne dedikçe o canın çıksın diyormuş.15 sene sonra 4 ay önce öğrendim.bende beni üzen kişileri allaha havale ettim.:sim3:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
bende biraz zor alistim. Hep Teyze diyordum, birden Anne diyemedim, ama artik alistim.:hulya:

G

GurbetGuzeli

Misafir
kaynanam esimi tenbihlemis gelinin annesine anne deme diye(baskasinin annesi annen ve baban olmaz diyerekten) esim 13 yildir ne anneme ne de babama baba diyor bende bunu duydum yaa icimden gelmiyor acikcasi kaynanam bana cok etti cok insAllah hak eden cezasini cekecek ne diyeyim-kizgin

E

Elara

Misafir
3,5 yıllık evliyim hiç anne demedimmmm
eşime şikayet ediyor beni "bana anne demiyor" diyeee
hiç içimden gelmiyor ona anne demek. demeyide şimdilik düşünmüyorum.

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
valla ben eşimin annesi ile çocukluktan beri tanışırım..aile dostuyduk,o yüzden o zamandan beri anne derim ona evlendikten sonra da tabi:sirin::sirin::sirin::huhuu::huhuu::huhuu:

R

Rosie

Misafir
sevgilimin ailesiyle henüz tanışmadım ama evlenirsek :)cokkomik::3: ) demem,diyemem sanırım :eek:ys:

H

Hera

Misafir
Demezmiyim yaaa o benim canım ciğerim prenses gibi davranır bana çok şanslıyım ben bu konuda Allah nazarlardan saklasın

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
daha evli değilim ama çok içten gelerek anne diyorum o lafı sonuna kadar hak ediyo çünkü meleğim benim:huhuu:

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
ben anne diyemiyorum ismini öne getirerek anne diyorum (örn: fatma anne gibi) ama eşim anneme ve babama çok rahat anne, baba diyebiliyor benim içimden gelmiyor ne yapayım.:zuzu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar