Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 15 yıldır beraber oturuyordum anne ne demek başımın tacıydı meğer öyle değilmiş ben anne dedikçe o canın çıksın diyormuş.15 sene sonra 4 ay önce öğrendim.bende beni üzen kişileri allaha havale ettim.:sim3:
kaynanam esimi tenbihlemis gelinin annesine anne deme diye(baskasinin annesi annen ve baban olmaz diyerekten) esim 13 yildir ne anneme ne de babama baba diyor bende bunu duydum yaa icimden gelmiyor acikcasi kaynanam bana cok etti cok insAllah hak eden cezasini cekecek ne diyeyim-kizgin
3,5 yıllık evliyim hiç anne demedimmmm
eşime şikayet ediyor beni "bana anne demiyor" diyeee
hiç içimden gelmiyor ona anne demek. demeyide şimdilik düşünmüyorum.
3,5 yıllık evliyim hiç anne demedimmmm
eşime şikayet ediyor beni "bana anne demiyor" diyeee
hiç içimden gelmiyor ona anne demek. demeyide şimdilik düşünmüyorum.
valla ben eşimin annesi ile çocukluktan beri tanışırım..aile dostuyduk,o yüzden o zamandan beri anne derim ona evlendikten sonra da tabi:sirin::sirin::sirin:
ben anne diyemiyorum ismini öne getirerek anne diyorum (örn: fatma anne gibi) ama eşim anneme ve babama çok rahat anne, baba diyebiliyor benim içimden gelmiyor ne yapayım.:zuzu: