mutfak perim ustam nerde bugün göremedim hic
:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:
Bilgisayarının ekran kartı yanmış,sanırım bir süre gelemiyecek:uzgun:
Hemen düzelir inşallah:ne:
11.Adayımız :Eritilmiş beyaz çikolata ile süslenmiş cevizli tarçınlı kek
Malzemeler
2adet yumurta
1su bardagi toz seker
1su bardagi yogurt
1su bardagi eritilmis margarin
1su bardagi ceviz
1tatli kasigi tarcin
1paket kabartmatozu
aldigi kadar un
Üzeri icin:
Bir paket benmari usulü eritilmis beyazcikolata ve süslemek icin ceviz
Yapılışı:
Yumurta ve seker rengi acilana kadar cirpilir.Yogurt ve eritilmis yag ilave edilip karistirilir.Unu kabartma tozuyla birlikte eleyerek kivam alincaya kadar ilave edilir.Elle ufalanmis ceviz ve tarcin eklenerek yaglanip unlanmis kek kalibina dökülür ve önceden isitilmis 160 derece firinda 40-45dakika pisirilir.Pisen kek sogumaya brakilir.Üzerine benmari usulü eritilmis cikolata dökülüp ceviz parcalariyla süslenir.Piserken yayilan enfes tarcin aromasi,yerken agizda hissedilen ceviz derken cikolata sosuylada süper bir lezzet
Afiyet Olsun
valla bu ama külahta kek ile arasında gittim geldim ikiside çok başarılı hemgörüntü ve eminim lezzeti ama hepsi harika kızlar ellerinize sağlık fakat birini seçmek zorundayız değilmi :deli::deli:
:elif:
ya bide bisey demeden gecemicem
ben cok mutluyum kendi adima
oysuz hic bir kek kalmamis süperrrrrrrrrrr ya
ki zaten her an hersey olabilir
2oy kullnamakda süper oldu Nkcım
Ayrıca nk'cım 2 oy hakkı kullanma fikri harika olmuş,inan her birine oy vermek isterdim ama 3 defa gittim geldim ve oyumu verdim.
kek resimlerine baktım baktım sonunda bugün incirli kek ve yumurta kabuğunda kek yaptım ,hızımı alamadım yani
mutfak perim ustam nerde bugün göremedim hic
:elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif::elif:
valla bu ama külahta kek ile arasında gittim geldim ikiside çok başarılı hemgörüntü ve eminim lezzeti ama hepsi harika kızlar ellerinize sağlık fakat birini seçmek zorundayız değilmi :deli::deli:
:elif:
ustam yokmus pc de arizasi varmis
o yüzden ara ara göz attip güncelliyorum yarismamizi
görmeyipte oy kullanmayan kalmasin diye
herkeze ayirdigi zaman ve degerlendirmesi icin tsk ediyorum
emosum iki oy kullanma hakkimiz var.