haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anladim alinti tarif yerine alinti resim yazsaydiniz yaaa jeton biraz koseli de benimmm kusura bakmayin kizlar
tamam katiliyorum o zaman
Gel Aslım gelbende katilicam yaaa ben bu yarismayi bekliyorum ne zamandir simcik soru yagmurlarina basliyorum
bu kek yarismasinda sade kek mi olacak krema santi jole puding vs kullanabiliyor muyuz
kekin son halini mi yoksa yaparken yapilis resmi de konulacak mi
sanirim baslamadan diskalifiye oldum bu kadar soruyla beni yarismaya almicaniz :gul:
Tamamdır kuralları anlaşılır yaptım :findikim:
Gel Aslım gel
Valla kullanacaksanız bakınca pasta değilde kek olduğu anlaşılsın canım ys: bu şartlarda istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz :incim:
En fazla 5 resim yolluyorsunuz ister sağdan soldan profilden çekin ister yapım aşamalarını çekin balım size kalmış
Buna katilirim artik.
Ne zaman baslatiyorsun canim?
Bende katilmak istiyorum firsat bulursam tabi ne zaman basliyor?
En az 1 resim ayser ablaBende şunu öğrenmek istiyorum en çok 5 resim diyorda en az kaç resim.
:uzgun:Ay nk'm inan ben bu gece sana şey etçektim ya keki.
Anam ne olduysa olmadı kek yaaa:aglayan:
Kabarmadı acayip bir görüntü şekilsiz şemalsız bir şey oldu:sinifsinif kadar üzüldümki netten bulmuştum halbuki.:ne:
Yarın başka bildiğim her zaman yaptığım keki yapacağım
Eh ne demişler bildiğinden şaşmaaycaksın değilmi
Nk biliyormusun senin su karistirip yep yeni tarifler bulmana hayranim inan ben bir degisiklik yapsam tarifimde hic olmuyorkaaac
4 oldu hala beklediklerim var :dedikodu:Kaç başvuru oldu nk'cım???
Umaım katılım bol olurda keyifli geeçer
kekimi yaptım bugün :elif:ama fotoğraf çekmede hiç iyi değilim :uzgun:
fotoğraf ve tarifini de gönderiyoruz değil mi?
ilk sayfaya baktım da ,tarifinide gönderiyormuşuz
beni de bekle nolursuuuuunn bende katilicam bu yarismaya hala ne yapcagima karar veremesem de
Katilmak isterim amaaaa resmi siteye nasil yukleyeceyim gulmeyin kizlar acemiyim iste