Kendi yenilediğim mutfağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
ayy benimde kahverengi mutfak dolaplarim bendemi boyasam tesekkürler iyi fikir oldu bana
:istebu:buarada gülegüle kullanin

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
ayy benimde kahverengi mutfak dolaplarim bendemi boyasam tesekkürler iyi fikir oldu bana
:istebu:buarada gülegüle kullanin

Eskiyse ve sıkıldıysanız kesin yenileyin derim öyle ferah öyle güzel oldu ki ama zımpara yapmayı ve önce astar boya ile boyamayı unutmayın ayrı satılıyor..Polisan x1 ile de boyayın -ayse

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ensevdiğim renk beyaz temizliğin simgesi balım bayıldımmmmmm hele o yapıştırmalarla yaptığın dizayn daha bir harika olmuş renk vermiş ayrı bir hava olmuş nediyim süpersin balım müthiş ötesi olmuş masan hele harıka ona ayrı bayıldım ağız tadıyla oturun bitanem :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Çok teşekkür ederim sılam benim de içime sindi hepsi:eek:

Dilar

Aktif Üye
Tepki
247
aynen canim eskimis ve degisiklik olsun isterim.tesekkürler bilgiler icin:hhhhhh:

haticeb

Daimi Üye
Tepki
251
Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş mobilyada açık renk benim favorim yaaa :ask: bu arada halının aynısından bizim evde de var :sevindirikasli:

eyluldogan

Aktif Üye
Tepki
58
Ya çok güzel olmuş, nası beğendim anlatamam. Ben de dolabımı boyamak istiyorum ama zımpara yapmak istemiyorum. Çok mu zor oluyor ya zımpara yapmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar