Kendinize ait Kredi Kartınız var mı?

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
ben kullanmıyorum kredi kartı ve karşıyım da keşke eşimi de ikna edebilsem malesef eşim kullanıyor bana çok söyledi ben hep karşı çıktım istemedim iyikide çok şükür halime Rabbim kredi kartına illetine düşen herkezi kurtarsın

Amin canım

Benim 1 tane, eşimde de 2 tane var; ama sadece 2 tanesi aktif olarak çalışıyor.

Fındığım;

Bir kredi kartını kapamak için sakın kredi kartından çekerek kapamaya çalışmayın. Günlük faizleri oldukça fazla. Eşin şirketin finansmanı ile konuşup, çalıştığı bankadan tüketici kredi çekip kapasa bence daha mantıklı olur-ayse

Bunu bi söyleyim canım ama başvurmuş,kart belki yolda geliyo bile olabilir

Peki bunun ödemeleri nasıl bilgin var mı bitanem

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ben mecbur kaldım kartlara kızım öğrenci oğlumda ünv mez ask öncesi işsizdi şimdi çalışıyor ama benim borçlarıma yetişemiyor çünkü apar topar evlendi eşimde çocuklar yüzünden borçlandın diye olay çıkardı beni tek başıma bıraktı ben şimdi ödemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum niye aldım diye kendime kızamıyorum şimdi borç içindeyim ama çocuklarımı düze çıkardım ya bunada şükür kredi kartı borçlarım bitsin onları pano yapıcam

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
benim değilde eşimin var ama keşke bende olsaydı diyorum niye diyecekseniz kızlar çünkü eşim bilinçli kullanmıyo kredi kartını ve buda beni delirtiyo nerde ilgisini çeken birşey görse hemen alıyo fiyatını düşünmeden ahhh ahhh keşke hiç almasaydı kartı yaaa:gitme:

Y

yeşilçay

Misafir
1 yıl öncesine kadar limiti dolmuş 3 kartımız vardı
ali den al veliye ver veliden al aliye ver durum böyle gidiyordu
eşimle anlaşma yaptık kartları kestik ödedik kullanmadık çok zor zmanlar geçti ama sonunda sıfırladık

darısı borcu olanların başına

şu anda 1 kredi kartı var onuda sadece benzin için kullanıyoruz

G

guzelcem

Misafir
5 adet kredı kartım war
3unun lımıtı bayagı yuksek
sımdıkı aklım olsa ıdı
sadece 1 tane alırdım ne o canısı batdın mı?:gul::kptmya:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
evet Var Ve Bilinçli Kullandıktan Sonra Süper Bişey Her An Yanımda Para Olmayabilir Ve Beğendiğim Bişey Olursa Alabilirim Kart Sayesinde Hemde Taksit Imkanıyla

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
evt bizimde bir tane var yetiyorda artıyıyor bile
ne zamn istesem eşim verir ,çarşıya markete giderkene
yıllardır kullanıyoruz ,
bir kötülüğünü görmedik limiti aşmadıktan sonra

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
evet benim iki eşimin 6 tane ama şimdilik sorun yaşamadık biinçli tiketici olunc sorun olmuyoo sonuçta bedeava olmadığını bilmek lazım....

melani

Yeni Üye
Tepki
11
benmde var birtane fazla kullanmiyorum ama yurt disinda cok lazim oluyo. oyuzden var vyanil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar