Git bence sana özel liste hazırlar daha hızlı kilo alırsın
Kendi listemden hatırladıklarımı sayayım size
Her sabah uyanır uyanmaz : 1 yemek kaşığı pekmez (kansızlık vardı bende
) ama emilimi için 2 damla limon sıkıp içiyordum
Sabah : 1 tatlı kaşığı tereyağ,2 dilim kaşar peyniri (yağ oranı ve kalsiyumu normal beyazdan fazlaymış) , 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi (5 zeytin) , 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 1 tatlı kaşığı reçel yada bal tabi yumurta da var ama ben yiyememiştim :utandim:
Ben 2-3 meyveyi sıkıp içer yanına da o söylediklerinin (reçel hariç
) hepsini tost yapardım
Ara öğün : 10 fındık - 10 badem yada 5 tam ceviz yanında 5 hurma yada kayısı (kuru meyve hiç sevmem :hihh: )
Öğlen : 3-4 köfte yada o kadar et kurubaklagilse o da en az 6 kaşık ,6-8 kaşık arası tereyağlı pilav yada makarna, 3 yemek kaşığı yoğurt, salata yiyeceksen muhakkak 1 yemek kaşığı zeytinyağ konacak
Yine ara öğün :bayil: : Bu sefer 1 su bardağı sütle mısır gevreği yada 1 su bardağı sütle yapılmış sütlü tatlı (sütlaç kalorili) yine meyve
Akşam : Ben hafif olsun midem hassas diye 2 dilim mecburi ekmekle tost ve en az 6 kaşık sebze yemeği yerdim yanında da 1 kase yoğurt
Ara : Ben bunu es geçmiştim bana badem vermişti mideme dokundu sadece 1 porsiyon meyve ve ıvır zıvır yedim
1 incir yada yarım muz : 1 porsiyon meyve yerine geçiyor
Çorbalar : 1 dilim ekmek ediyor (Günde 10 dilim yemek gerekiyor pilav makarnayı da ekle )
Salata ve çorbayı genelde mideni doldurmasın diye önermiyor doymazsan yemeğin sonunda ye dedi ama ben doyardım