Kilo Almak İstiyorum Başaracağım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ne şekilde aldıracak kiloyu yağ kaymak bal derken ev yapımı halis muhlis mi

Canım bizde alamıyoruz işte gel sen..Deneyelim biyol daha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
:kayris:
Sonunda zayıflara göre bir konu açıldı :ko ayy bende sizi takip edeyim daha 50 kiloyu hayatımda görmedim rezalet ben kilo almak için diyetisyene gitmiştim (ki aldım öyle 48 oldum) her öğren tereyağlı pilav yada makarnam muhakkak vardı kuru incir bir meyve yerine geçiyor diye ondan gün içinde 3-4 tane ye demişti. Ben su böreği yediğimde de kilo artışı oluyordu :hihi: bir de her akşam iki bisküvi arasına 1 tatlı kaşığı kaymak sürüp tarçın serperek yerdim o dönem yağ oranım normale dönmüştü. Birde bana sürekli hamburger ye en kalorili o diyordu ama ben gidip pizza yiyordum :cokkomik:

Benim
Vücut Kitle Endeksi Hesaplamam

Boy : 1,65
Kilo : 48

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.51 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 40 kg
  3. İdeal Kilonuz: 57 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 17.6 kg / metrekare
  5. Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Şu an gitmiyorum en son yağ ve kas oranım düzelince artık bir sorun yok yemeni içmeni öğrendin elinde listelerin var bu şekilde sağlıklı beslemeye devam et dedi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Git bence sana özel liste hazırlar daha hızlı kilo alırsın :)

Kendi listemden hatırladıklarımı sayayım size

Her sabah uyanır uyanmaz : 1 yemek kaşığı pekmez (kansızlık vardı bende :tskler:) ama emilimi için 2 damla limon sıkıp içiyordum

Sabah : 1 tatlı kaşığı tereyağ,2 dilim kaşar peyniri (yağ oranı ve kalsiyumu normal beyazdan fazlaymış) , 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi (5 zeytin) , 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, 1 tatlı kaşığı reçel yada bal tabi yumurta da var ama ben yiyememiştim :utandim:

Ben 2-3 meyveyi sıkıp içer yanına da o söylediklerinin (reçel hariç :D ) hepsini tost yapardım

Ara öğün : 10 fındık - 10 badem yada 5 tam ceviz yanında 5 hurma yada kayısı (kuru meyve hiç sevmem :hihh: )

Öğlen : 3-4 köfte yada o kadar et kurubaklagilse o da en az 6 kaşık ,6-8 kaşık arası tereyağlı pilav yada makarna, 3 yemek kaşığı yoğurt, salata yiyeceksen muhakkak 1 yemek kaşığı zeytinyağ konacak

Yine ara öğün :bayil: : Bu sefer 1 su bardağı sütle mısır gevreği yada 1 su bardağı sütle yapılmış sütlü tatlı (sütlaç kalorili) yine meyve

Akşam : Ben hafif olsun midem hassas diye 2 dilim mecburi ekmekle tost ve en az 6 kaşık sebze yemeği yerdim yanında da 1 kase yoğurt

Ara : Ben bunu es geçmiştim bana badem vermişti mideme dokundu sadece 1 porsiyon meyve ve ıvır zıvır yedim

1 incir yada yarım muz : 1 porsiyon meyve yerine geçiyor
Çorbalar : 1 dilim ekmek ediyor (Günde 10 dilim yemek gerekiyor pilav makarnayı da ekle )

Salata ve çorbayı genelde mideni doldurmasın diye önermiyor doymazsan yemeğin sonunda ye dedi ama ben doyardım :(

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Annemde zayıflamak için gitti onunda öğün sayısı aynı ama miktarlar farklıydı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar