Kilo Veremeyenlerden misiniz?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm 3 ana ogun mesela sabah kahvaltı 1 2 saat sonra bır ıkı kayısı yada 5 20 tane fındık yada 2 cevız oglen yemegın yıne ara ogun bı -lokma bısey aksam yemek sonra 9 gecmeden yıne ufka atıstırma bu cok doyurucu degıl cnm merak etme
6 ogun derken tıka bas adnemıyo sabah krallar oglen prensesler aksam fakırler gıbı yıyın dıyo tum dıyetısyenler:D

M

madesam

Misafir
çok sağol canım dikkate alıcam söylediklerini arada spor yaptım geldim=) bu sefer azimliyim ama o baskül 55i gösterecek=)) tabi sizinde yardımlarınızla

G

guzelcem

Misafir
ben sık sık su içiyorum salata-havuç kavunu peynirle -karpuz sık sık yiyorum bu arada maden suyu çok faydasını gördüm kızılay madensuyu içerim cildimide yıkarım spor yapmak lazım sauna eşofmanlarımı sıcak günlerde aşırı giyiyorum gece bunlarla yatıyorum şu an rahatım:salincak::heyo:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
amannnnnnnnnnnnnn arinada kilodan şikayet ediyor:):):): .hadi bakalım sonunda senide şişmanlattık valla.:kupa::kupa::eek::eek: var mı öyle ince kalmak . :kizdim::kizdim::kizdim:

:hihh: :hihh: :hihh:

36 bedenmı 38 40 beden arasıyım arına 36 beden olsam aılem benı dograr :D
ıdealı 38 ken kız ne korkuyorsun sen ya:kizdim:

Ama ben ki senelerdir 34 ve 36 beden giyerdim. Bu yüzden de psikolojim bozuldu şişmanladım diye :gunes:

valla arina bu yazıdan sonra muayneye gittim. polistik over kisti olduğunu öğrendim. bu yüzden kilo veremiyormuşum. . 5 yıl önce yine olmuştu. uzun süren bir tedavim olmuştu. offff yine tekrarladı. mutlaka kilo vermem gerek. bakalım ilaç tedavisi başladık .

Çok geçmiş olsun canım. Umarım ilaçlarla tedavin olumlu sonuç verir.

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
:hihh: :hihh: :hihh:

Ama ben ki senelerdir 34 ve 36 beden giyerdim. Bu yüzden de psikolojim bozuldu şişmanladım diye :gunes:

Çok geçmiş olsun canım. Umarım ilaçlarla tedavin olumlu sonuç verir.

teşekkürler baya zorlu bir süreç .inşalalh tedavi işe yarar.

Tepki
20
aynen bende çok zor kilo veriyorum, kolayca veremiyorum ve bir süre sonra azmimi kaybedip yemeğe yumuluyorum:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar