Kim Bu Kim???(İlk bilene benden rep)

D

d.melek

Misafir
Fındık Kurdu Dogru Buldun,tebrıkler.yıldız Asyalı.:kupa::kupa:.....NeTte Bakmak Yasak
000203F6.gif

yildizasyali.jpg

D

d.melek

Misafir
Ya Bırsam ,es Sem Nerden Bıldınız Ben Oldugumu :D:D:D O Kadarda Degıstırmıstım Resmımı :D:D:D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ama aklıma yıldız asyalı ınanın geldı ama genellıkle daha unluler secıldıg ıcn soylememıstım
neyse fındıgım sıra sende:eek:

D

d.melek

Misafir
Evettt.....benim icin hic bu kadar kolay olmamisti oynanmis resimi bulmak.inanin ilk bakista buldum bu kadinin kim oldugunu.sonrada netten aradim resmini ve...bu resimdeki kadin Deniz Çakır.resmin duzgun haliyse bu::D:D:D

ferhunde.png

nasil ama Findigim,hemencecik buldum:dil::sigara:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Evettt.....benim icin hic bu kadar kolay olmamisti oynanmis resimi bulmak.inanin ilk bakista buldum bu kadinin kim oldugunu.sonrada netten aradim resmini ve...bu resimdeki kadin Deniz Çakır.resmin duzgun haliyse bu::D:D:D

ferhunde.png

nasil ama Findigim,hemencecik buldum:dil::sigara:

Melekçim bana demiştin ama sen oyunbozancılık yapıyosun,netten bakmak yasak değilmiydi sen söylemiştin

ki ben sadece adına baktım resim aramadım:dusun:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yok cnm o hıle degılkı bende ısım cıkaramayınca google amcaya danısıyorum :D

D

d.melek

Misafir
bana bak findik,beni delirtme:kizdimama:.simdide sen beni anlamadin,ben resimdeki kadinin kim oldugunu sap diye anladim.sadece senin koydugun resmi bulmak istedim netten,onun icin yazdim nete girdim diye,istedim resmi bulup ben koyayim bura,sana saka olsun diye.anladimni?replerde benim,birsama digil bana gelicek o afferin ve repler:bitter::bitter::bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar