Hanımlar gittim ve geldim hemde dolu dolu.
Öncelikle trafik yoğunluğu yüzünden saat 10'da otobüs ancak durdu.
Sağolsun Ahmet'in arkadaşı aldı bizi.Öncelikle kadıköye gittik kahvaltı yaptık.Havada bir yağmur bir fırtına varki sormayın gitsin.Bizim gideceğimiz yer öyle bir uzakki önce vapura sonra otobüse bindik git git bitmedi..Neyse geldik stüdyoya aman Allahım o da ne.
- Sarı mavi karışık renkli saçlarla kızlar.
- Bonus kafalı uzun küpe takmış erkekler.
- Külotla eş değer sayılabilecek sort giymiş kızlar.
- 70 yaşlarında katılan amcalarla fingirdeşen teyzeler.
Aralarında en normal ben saçlarımı yaptırmıştım bir vapur birde otobüs üzerine yağmur fırtına derken tabi halimiz kalmadı üstüm başım battı neyseki bize saat 3:30'da gel demişlerdi 5'de aldılar sağolsunlar.!
Bir tane bey geliyor.
" Saat 2 yarışmacıları gelsin " diyor..
Haa biz bu süreçte orada oturuyoruz sonra bir yoğunluk oluştu herkes ona baktı.
Müge Anlı surat 5 karış arkasında 2 bayan 3 erkek koruma ile stüdyodan çıktı.Pek bir suratsızdı.Ve çok uzun boylu ve basenli bir kadındı.
Sonra aradan zaman geçti Zahide Yetiş geçti.
Bir insan ancak bu kadar sempatik olabilir herkesle konustu selam verdi başarılar diledi.Gerçekten çok güzel bir bayan.
Neyse sıra bana geldi.Çıktım bir tane sakallı entelektüel görünümlü 28 yaslarında bir bey ile mülakatım gerçekleşti bana soyadımı çok beğendiğini çok güzel olduğunu hayallerimi vs sordu gayet olduğum gibi cevap verdim.
Bugün son gün 7'ye kadar telefon gelirse tamamdır.Fakat o kadar anormal insanın içerisinden seçilirsem ne mutlu.
Pek bir umudum yok ama denedim.
Haa ayrıca bütün bunları bir kenara bırakıyorum 1 günün içerisine o kadar çok şey sığdırdık ki.Sağolsun arkadaşımız bizi.
Kapalı Çarşıya
Galata Kulesine
Galata Köprüsüne
İstiklal Caddesine
Taksim Meydanına
Kız Kulesine
Ve bir çok yere götürdü.Müthiş bir rüzgar ve soğuk hava vardı olmasaydı çok daha güzel olacaktı..Giderken otobüs kötüydü dönerken ise Kamil Koç Rahat hatta geldik on numaraydı şaştım kaldım ilk kez otobüs farkını gördüm.
Not: Şuanda aşırı derecede grip ve de ateşim var öksürükte cabası İstanbul beni hasta etti