Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce kapak dikkatimi çeker çünkü bu yazan kişinin kitabını ne kadar önemsendiğini de gösteriyor. Üstünkörü bir kapaksa bende iyi etki bırakmaz
Ardından hemen içine bakarım. Okunuşunun rahat olmasına fazla edebi dil kullanılmamasına dikkat ederim. Bazen misal veriyorum karakter bir pencere açacak maşallah yarım sayfada yazar edebiyatını konuşturacak diye perdeyi aralayamıyor nk de fıttırıp kitabı bırakıyor en son fiyatına bakarım eğer değeceğini düşünüyorsam alırım düşünmezsem bırakır eve dönünce netten aldığı yorumlara bakarım
Kitabın ön kapağı ve ismi beni çekmeli ki sonra arka kapaktaki özete bakayım. Kitap için yapılan iyi ya da kötü eleştiriler benim için önemli değildir genelde;çünkü birileri bi kitabı öve öve bitiremezken o kitabın beni sarmadığı ve kitabı yarıda bıraktığım çok olmuştur. Kitapla ten uyumu çok önemli