Kız Kardeşimin Yeni Gelin Evi

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evin her köşesine bittim resmen harika olmuş zevkle döşedikleri belli rabbim evlerindeki huzuru mutluluğu eksik etmesin özellikle mutfak ve salona bayıldım mobilyalar lake galiba öyle gördüm sanki rabbim sanada nasib eder inşallah kendi evini şahım ve ev sahibi olmayı isteyen tüm arkadaşlarıma sonrada bana bizimkinin temeli atıldı bakalım hayırlısı her nekadar ben trabzonda istemesemde işte eşimin buralı olması olayı kaçınılmaz kılıyo evim bittiğinde inşallah bende eklerim herşeyiyle bakalım nezaman bitecekse artık
kardeşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum şahım:eek::eek:

Tepki
54
allah mutlu ve agiz tadiyla oturmalarini nasip etsin insallah oyyy mutvak ve banyolar süperin ustunde bisey yaaa bayildim tabi heryerleri guzel ama mutvak ve banyo hastaligim var bende bayildim gule gule otursunlar

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
Saglikla Huzurla otursunlar, insaallah. Evin icin cok huzur verici sade ve öz. Tam benlik Ev olmus Siyah -Beyaz Aklima tek gelen sey Besiktass:dil:

Sahim ayrica sanada cok cok tsk ler, zaman ayirip okadar ugrasmissin bizlerle paylasmak icin, ellerin dert görmesinn

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
rabbim ağızlarının tadını ömür boyu bozmasın en önemli şey huzur....herşeyleri çok güzell maşallah...

D

d.melek

Misafir
Sahmarancim kardesinin evi cok harika olmus.bayildimmmm:dusun:........ne kadar guzel bir zevkle dosenmis.cok sey almaya paran ola bilir ama,esas olan zevkle doseye bilmek.gozlerim yerinden cikti resmen :D gule gule otursunlar insallah...baya zaman almismi bu evi alip dosemek?:) ..Allahim bebek gulucukleriyle dolu evlerden etsin insallah....Amin!
En cok salona bittim..:dusun::dusun:

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
cok begendim harika allahım nazarlardan saklasın
en yakın zamanda bebişlerle doldursun insallaaaaaaaaaaaaahh:eek:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
ALLAH mesud etsin hep güzelliklerle oturmak nasip olsun

yeni gelin olmakta süper tadını çıkartsın:dusun:

umarım mutlulukları daim olur

evin her köşesine bittim resmen harika olmuş zevkle döşedikleri belli rabbim evlerindeki huzuru mutluluğu eksik etmesin özellikle mutfak ve salona bayıldım mobilyalar lake galiba öyle gördüm sanki rabbim sanada nasib eder inşallah kendi evini şahım ve ev sahibi olmayı isteyen tüm arkadaşlarıma sonrada bana bizimkinin temeli atıldı bakalım hayırlısı her nekadar ben trabzonda istemesemde işte eşimin buralı olması olayı kaçınılmaz kılıyo evim bittiğinde inşallah bende eklerim herşeyiyle bakalım nezaman bitecekse artık
kardeşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum şahım:eek::eek:

süper olmuş Allah mutluluklarını hiç bozmasın inşallah ..

en çok mutfağına bayıldım...:))

allah mutlu ve agiz tadiyla oturmalarini nasip etsin insallah oyyy mutvak ve banyolar süperin ustunde bisey yaaa bayildim tabi heryerleri guzel ama mutvak ve banyo hastaligim var bende bayildim gule gule otursunlar

çok zevkli döşenmiş. çok beğendim. Allah mesut etsin.

Saglikla Huzurla otursunlar, insaallah. Evin icin cok huzur verici sade ve öz. Tam benlik Ev olmus Siyah -Beyaz Aklima tek gelen sey Besiktass:dil:

Sahim ayrica sanada cok cok tsk ler, zaman ayirip okadar ugrasmissin bizlerle paylasmak icin, ellerin dert görmesinn

rabbim ağızlarının tadını ömür boyu bozmasın en önemli şey huzur....herşeyleri çok güzell maşallah...

Sahmarancim kardesinin evi cok harika olmus.bayildimmmm:dusun:........ne kadar guzel bir zevkle dosenmis.cok sey almaya paran ola bilir ama,esas olan zevkle doseye bilmek.gozlerim yerinden cikti resmen :D gule gule otursunlar insallah...baya zaman almismi bu evi alip dosemek?:) ..Allahim bebek gulucukleriyle dolu evlerden etsin insallah....Amin!
En cok salona bittim..:dusun::dusun:

cok begendim harika allahım nazarlardan saklasın
en yakın zamanda bebişlerle doldursun insallaaaaaaaaaaaaahh:eek:

Canlarım bu güzel yorumlarınız,temenni ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum.
Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Dilerim herkesin gönlündekini Rabbim en kısa zamanda verir

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
beraber ihtiyarlasınlar inşallah az çocuk çok torun sahibi olsunlar bahtiyar olsunlar

beyazinci

Aktif Üye
Tepki
207
bayuldım bayıldım yok böle bi ew walla hayran kaldım ne kadar zewkli bi insanmış kardeşin allah huzurla ağız tadı ile oturtsun inşş nice seneler inşallah mutluluklar dileğimlee

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Beğenmenize sevindim,çok teşekkür ederim,bu güzel yorumlarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar