ALLAH mesud etsin hep güzelliklerle oturmak nasip olsun
yeni gelin olmakta süper tadını çıkartsın:dusun:
umarım mutlulukları daim olur
evin her köşesine bittim resmen harika olmuş zevkle döşedikleri belli rabbim evlerindeki huzuru mutluluğu eksik etmesin özellikle mutfak ve salona bayıldım mobilyalar lake galiba öyle gördüm sanki rabbim sanada nasib eder inşallah kendi evini şahım ve ev sahibi olmayı isteyen tüm arkadaşlarıma sonrada bana bizimkinin temeli atıldı bakalım hayırlısı her nekadar ben trabzonda istemesemde işte eşimin buralı olması olayı kaçınılmaz kılıyo evim bittiğinde inşallah bende eklerim herşeyiyle bakalım nezaman bitecekse artık
kardeşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum şahım
süper olmuş Allah mutluluklarını hiç bozmasın inşallah ..
en çok mutfağına bayıldım...)
allah mutlu ve agiz tadiyla oturmalarini nasip etsin insallah oyyy mutvak ve banyolar süperin ustunde bisey yaaa bayildim tabi heryerleri guzel ama mutvak ve banyo hastaligim var bende bayildim gule gule otursunlar
çok zevkli döşenmiş. çok beğendim. Allah mesut etsin.
Saglikla Huzurla otursunlar, insaallah. Evin icin cok huzur verici sade ve öz. Tam benlik Ev olmus Siyah -Beyaz Aklima tek gelen sey Besiktass
Sahim ayrica sanada cok cok tsk ler, zaman ayirip okadar ugrasmissin bizlerle paylasmak icin, ellerin dert görmesinn
rabbim ağızlarının tadını ömür boyu bozmasın en önemli şey huzur....herşeyleri çok güzell maşallah...
Sahmarancim kardesinin evi cok harika olmus.bayildimmmm:dusun:........ne kadar guzel bir zevkle dosenmis.cok sey almaya paran ola bilir ama,esas olan zevkle doseye bilmek.gozlerim yerinden cikti resmen gule gule otursunlar insallah...baya zaman almismi bu evi alip dosemek? ..Allahim bebek gulucukleriyle dolu evlerden etsin insallah....Amin!
En cok salona bittim..:dusun::dusun:
cok begendim harika allahım nazarlardan saklasın
en yakın zamanda bebişlerle doldursun insallaaaaaaaaaaaaahh