ne yapacağımı başıma gelmeden bilemem ama ne yapmayacağımı iyi biliyorum....ortalığa çıkıp da çok marifetmiş ya da çok normalmiş ve toplumda bunu kabul etmek ve onaylamak zorundaymış gibi ortalığa çıkp düdük çalmam....
Ben böyle düşünmüyorum ve konuşmak geldi içimden.
Tabiki toplum kişinin tercihini kabul etmek zorundadır.
Benim kız vücudunda ruhu tamamen erkek bir arkadaşım var.Onun yaşadıklarını kendini kabul ettirmeye nasıl çalıştığını ne zorluklarla savaştığını ben biliyorum.
İş bulamıyor sırf bu yüzden insanlar ona iş vermiyor toplum onu her yönden kısıtlıyor dışlıyor bu daha mı normal?
Bence herkes kişinin tercihini kabul etmek zorunda bu iki kişi değil üç kişi değil sayıları o kadar fazla ki.
Ve ülkemizde bunlara hep travesti gözüyle bakılıyor ki bu da çok yanlış.
Birde zaten bu adama doktor 2 yıl terapi sonucu erkektir raporu vermiş isterse para olduktan sonra hemen ameliyat olabilir durumda ama ailesi destek çıkmıyor.
Aslında ne acı ne kötü birşey ailesi bu konuda yanında değil hemde çok zenginler isteseler ameliyat masrafını hemen karşılayabilirler.
Toplum artık böyle insanları kabul etsin.Kimse istediği için böyle olmuyor.Bana kendisinin dediği şey "Sırf karşı cinse özentin olduğu için sadece bir gün erkek takliti yapıp,bir kadını sevebilir misin? Ailene kendini bu şekilde kabullendirmeye çalışıp abinden dayak yiyebilir misin? Aile değil hatta bizi dışlayan iş bulmama engel olan tüm dünyaya karşı içinde olmadıktan sonra kendini kabullendirmeye çalışabilir misin?"
Hayır ben 1 saat erkek rolü yap deseler yapamam. Bu kesinlikle insanın elinde olan birşey değil.Hatta arkadaşımın kız arkadaşı var ve 30 yaşındalar ameliyat olsa bile kızın ailesi kaşı çıkacak evlenemeyecekler. Hayatı mahvolmuş durumda.Diğer kardeşleri para içinde yüzerken ailesi bunu dışlıyor para bile vermiyor.
Kabul etmek zorundayız.Evet ne olur artık şu düşünceye alışın.Kimse ama hiç kimse karşı cinsi özendiği için cinsiyetini değiştirmez. Bizler kabul etmedikçe daha kaç kişi böyle abilerinden dayak yiyecek.
İnşallah herkes başına gelen olayı anlatır ki insanlar bu insanların neler yaşadıklarını ne zor şartlar altında yaşadıklarını görür ve daha kolay kabullenirler...
En yakın arkadaşlarımdan birinin gözümün önünde yaşadıklarını gördükçe ben mahvoluyorum. İkimizinde elinden namazların ardından dua etmekten başka bişey gelmiyor artık...