cok sevındım canım dularımız senınle ınsallah Rabbım sag salım saglıkla mutlulukla kucagına almayı nasıp etsın Allah analı babalı buyutsun tatlım darısı tum anne olmak ısteyen bızlere ınasallah
Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
ne güzel.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.dualarımız seninle ve minik meleğinle.
canim gözün aydin
Allahin izniyle sag salim melegini kucagina alirrsin insaallah
dualarim seninle
hayirli haberlerini hep beklicem
cok sevindim canim
dualarimiz seninle canim. Insallah evladini saglik sihhatli dünyaya getirirsin canim.
Gozun aydın.Umarım sorunsuzca gecırecegın 9 ay sonrası sevkatle kucagına alacagın mını mının olur da onun haberlerıyle de kutlarız senı
canım cok sevındım dualarımız senınle olsun inş
hayırlısıyla sorunsuz bır hamılelık gecırıp kucagına almayı Rabbım nasıp eylesın
gözün aydın canım allah sağlkl kucağına almayı nasipetsin inşallah....
gözün aydın allah hayırlı sağlıklı bol kısmetli bir çocuk nasip etsin:naz ar:
dualarimiz seninle canim. Insallah evladini saglik sihhatli dünyaya getirirsin canim
Hayırlısı olsun canım...Rabbim tamamına erdirir inşallah...dualarımız seninle...herşey gönlünce olsun bitanem:rose:...
canım çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm.Dualarım seninle,sağlıkla kucağına al işallah.
valemmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meleğin sana sıkı sıkı tutunur inşallahdualarım kalbim seninle gülüm :sarilma: bol bol dua edicem sana
miniğin sana tutunsun diye stres yok sıkıntı yok bidenem çok sevindim gülüm
Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canısı RABBİM evladını sana bağışlasın hayırlı sağlıklı evlat versin.... ALLAHIMA EMANET OL....
tesekkür ederim canlarım cok sükür hersey yolunda degerlerim yükseliyor hepinizde allah razı olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşala canımHayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canısı RABBİM evladını sana bağışlasın hayırlı sağlıklı evlat versin.... ALLAHIMA EMANET OL....
Allah'ım, inşallah sıkı sıkı tutunsun meleğimiz annesine
İnşallah güzel haberler alırız senden birtanem.
Tüm güzel dualarımız seninle olsun birtanem
tesekkürler canım benim dualarını esirgemeCanımın içi çok sevindim. Hyırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim. Çok çok dua edicem canım. Tebrik ederim.
Nasılsın canım,yeniden gittin mi dr.a