Kızlar acil yardım :((

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
off arıcam ama ya esı evdeyse bıraz daha beklıyım bakalım
bı haber varmı catlıcamm

birsam

Daimi Üye
Tepki
991
berencim hakkın da hayırlısı olsun.evde idrarla testlerinin yanılma payı neredeyse hiç yoktur.çünki o testler sadece beta hcg hormonunu algılayan yani hamilelikte salgılanan hormonu algılayan bi yapıya sahiptir.ama sen hamileysen ve negatif çıkmışsa bu senin vücudunun henüz beta hcg salgılamaya başmaladığını gösterir.kişiden kişiye değişebiliyo bu hormonu salgılama süresi.yani testler bozuk değil aslında.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Beren'im öncelikle hayırlı olsun birtanem....Genelde eczanelerdeki testin en kesin sonucu en az 10 gün geçen regl de sonuç veriyor.
Hemen en yakın hastahane yada sağlık ocağından kan testi yada idrar testi yaptır birtanem,en kesin çözüm bu olur.
Ama sanki hamişsin gibime geldi:hamis:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
oyyyy kızlar nasıl sevındırdınız benı anlatamam valla :eek: hepınıze canı gonulden yaptıgınız yorumlar ıcın ıyı dıleklerınız ıcın cok cok tesekkur ederım esosum bacım dun senı aradım aradım aynen nılbusumun dedıgı gıbı kadınla muhatap oldum :hihh:ne dıye onunla benı karsı karsıya getırıyon ne acmıyon telını :cırla: zaten dun gelemedım sıteye :hihh:ya kızlar cok garıp bı durummus bu yaa hala testı yaptıgım gunku gıbı heyecanlıyım yerımde duramıyorum kıpır kıpırım -kop-kop ustelık bugun 9.gunum hala adet olamadım -kop ama bıraz daha en azından bı kac gun daha beklemek ıstıyorum kan testı ıcınde bu okadar guzel bı duyguymus kı eger sımdı kan testı de negatıf cıkarsa gercekten uzulurum :uzgun::aglama: gelısmelerden haberdar edıcem kıslar cok heyecanlıyım offfffffff yaaa -kop-kop:hamis:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm ya denk gelemedık benım evde tel cekmıyo
sen rahat ol yarın gunduz ara benı ben esın evdedır dıye arıyamıyorum
dun bugun ful yogundum yaa bana yarın telden guzel haber ver inş
canım hayırlısı olsun-hmm

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
ınsallah canlarım yaa :hamis: valla esosum bılıyorsun benımkıyle sorun olmuyo tel de konusmalar her daım gece gunduz 7 gun 24 saat acıgım :gul::gul: hala beklemedıyım :salincak::hamis:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
offff offfffff kızlar su an moralım nasıl bozuk anlatamam:eek:lmaz: dun en son adetımın uzerınden 2 hafta gecmıs tı kı dayanamadık en sonunda hastaneye gıttık kan testı ıcın offfffffff yaa negatıf cıktı hamıle degıl mısım :uzgun: bır de doktor aldı sonucu elıne dırek negatıf hamıle degılsınız demezmı:cak: ınsan alıstıra alıstıra soyler barı:hayir: nasıl umutlarla gıtmıstık:gıtme: offfffff ıste boyle ben hamıs olucam:gulbis: bebısım olucak derken:bebek: offffffff :uzgun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
offff offfffff kızlar su an moralım nasıl bozuk anlatamam:eek:lmaz: dun en son adetımın uzerınden 2 hafta gecmıs tı kı dayanamadık en sonunda hastaneye gıttık kan testı ıcın offfffffff yaa negatıf cıktı hamıle degıl mısım :uzgun: bır de doktor aldı sonucu elıne dırek negatıf hamıle degılsınız demezmı:cak: ınsan alıstıra alıstıra soyler barı:hayir: nasıl umutlarla gıtmıstık:gıtme: offfffff ıste boyle ben hamıs olucam:gulbis: bebısım olucak derken:bebek: offffffff :uzgun:

Canım üzülme ya :(

Bak bende umutlandırmak istemem; ama benim arkadaşımın da aynı senin gibi olmuştu.Adetinin üzerinden 2 hafta geçmişti kan testi yaptırttı ve hamile değilsin dediler. 1 hafta sonra tekrar idrar testi yaptı ve sonuç hamile. Şimdi doğum yapacak. Sen adet olana kadar ilaç ve zararlı birşey yiyip, içme... Umarım hamilesindir.

Ama değilsen de üzülme lütfen ...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
berenım canımıniçi yıllarca cocuk ısteyen ugrasan cıftler var kı sen
suan cocuk dusunmuyordun olsa guzel bı suprız olucaktı-hmm
onunde koskoca bır omur var rabbım yeterkı bır manı vermesın
inş hayırlısıyla senden guzel haberler alırız

bariszeynep

Yeni Üye
Tepki
4
evet bencede uzulme eczaneden alınan idrar tahlillerinin yanilma payi var ama en garantilisi kan tahlili 7 gun uzun bir zaman bebegin varsa (insallah vardır) kan tahlili sonuc verir...
benim ilk bebegimde önce kan tahlili yaptırdım bebeğim vardı.. sonra eve gelip idrar tahlilili yaptım ondada cıktı... şimdi 2.bebeğime hamileyimm 31 haftalik (doguma cok az bir zaman kaldi prensesimiz geliyor) bu bebekte ilk idrar tahlili yaptim çıktı bebek...

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
sag olun kızlar tesekkur ederım amin ınsallah tabı nasıp cok tsk ederım guzel dıleklerınız ıcın kıs esosum dogru dıyorsun hanı beklenmedık bısı olucaktı olursada aman ne bılıyım ıste kaptırmıstım umutlanmıstım nasıp artık ..:mendil:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Üzme kendını herseyın vaktı zamanı vardır.Uzulmen bu zamanı öne degıl gerıye ceker unutma.

Herseyın hayırlısı...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar