Kızlar bunlarda benim...

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
:sirin::sirin:KURDELE NAKIŞI ÇOK GÜZEL BEN çeğizime yapmak istiyorum ya arkadaşım kursuna gitti harika şeyler yapmış ellerine sağlık canım çok güzel olmuş

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
canım sana tavsiyem ilk olarak basit şeyler yap havlu gibi falan.sonra zor olanlara başlarsın.hele elin yatkınsa kesin yaparsın.ben yarın memleketime gidicem inşallah.orda anneme yaptığım tepsiyide çeker gelince koyarım buraya tatlım.birde bunun kitapları var.onlardan alabilirsin.hem çok güzel örnekler var hemde anlatımlı.sana çok yardımı dokunur.ben hocasından öğreniyorum diye almamıştım ama bende alıcam kitap.çünkü orda bütüğn teknikler anlaşılır bi şekilde gösteriliyor.eğer istersen kitabın adını yazarım sana.

çok sevinirim vala tatlım aslında dediğin gibi kitap daha güzel kesinlikle almalıyım.dediğin gibi yapıcam bende havlulardan başlıyım bakalım seninkiler kadar güzel olmaz ama
o tepsiyide çok merak ettim tatlım çok sevinirim gerçekten hem bakarsın bende yaparım aynından

OP
melek_yüzlüm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
çok sevinirim vala tatlım aslında dediğin gibi kitap daha güzel kesinlikle almalıyım.dediğin gibi yapıcam bende havlulardan başlıyım bakalım seninkiler kadar güzel olmaz ama
o tepsiyide çok merak ettim tatlım çok sevinirim gerçekten hem bakarsın bende yaparım aynından

canım başlarken benim hiç cesaretim yoktu,inan öle çok hamarat biri değilim.ama bi başladım işte gerisi geldi.öğrenince kolay geliyo artık.bak gidip geleyim sana yardımcı olurum inşallah.tepsiyide çekip koycam.içinden geliyorsa çok güzelde yaparsın emin ol.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar