merhaba kızlar bilen bilir 1 buçuk senedir filan bebek istiyorduk ama olmuyordu kısmet bu aymış demek ki...daha bebişim çok küçük doktora gittik görünmedi bu hafte yine gidicez inşallah görürüz bi sorun çıkmaz benim için dua edin kızlar:gulbis:
kızlar dün bebişimi gördük kalp atışını bile duyduk o kadar güzel bi duyguymuş ki Allah'ıma şükürler olsun çoook mutluyum inşallah hep böyle sağlıcakla devam eder 2 hafta sonra tekrar gidicez doktorum da çok iyi sağolsun...gelmeden önce tahlillerini devlet hastanesinde yaptır getir bakalım dedi orda ek para ödemeyelim diye...bebişimi 2 hafta sonra tekrar görücez..daha minicik ama olsun
hergun her doktor randevusunda daha da articak canim o heycan bende oyle olmustu doktor 3.5 cm dediginde evde naralar atiyodum benim 3.5 cmlik bebegim var diye :kahkaha:
kızlar dün bebişimi gördük kalp atışını bile duyduk o kadar güzel bi duyguymuş ki Allah'ıma şükürler olsun çoook mutluyum inşallah hep böyle sağlıcakla devam eder 2 hafta sonra tekrar gidicez doktorum da çok iyi sağolsun...gelmeden önce tahlillerini devlet hastanesinde yaptır getir bakalım dedi orda ek para ödemeyelim diye...bebişimi 2 hafta sonra tekrar görücez..daha minicik ama olsun
Aslıııııı:sok:27 haziran da 55 cm le dogduk simdi 22 gunluguz :sirin: biter mi bu 9 ay gecer mi derken bitti kavustum melegime insallah sende saglicakla alirsin kucagina Rabbim hayirli evlat versin
Aslıııııı:sok:
İnanmıyorum 22 gün bitmiş bile :bayil:
Zaman nasıl su gibi akıp geçiyor:gulbis:daha dün karnındaydı şimdi yarı kırkınız bitmek üzere 40'layacağız seni yakında:dance2: