Kızlar sevgiliniz ya da eşiniz ne yapsa onu affetmezsiniz ?

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Ben de yalanı sevmem ama hayatta yaşadığımız sürece de yalanlar da karşılaşıyoruz.
Önemli olan boyutu zarar verici şekildeyse tabiki hoş değil.Yalan,aldatma en büyük
hatalardan olduğu için ikisini yazdım yoksa muhakkak başka şeylerde olabilir.Allah
kimseye bu tür ayrılıklar vermesin.

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
evet yalanlarla karşılaşmak çok acı veriyor insana! Ama olsun insan kendini yalan söylemek zorunda bırakmıyorsa ozaman bir sorun yoktur...Benim içim rahat olduktan sonra......

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
aynen katiliyorum yalan ve aldatma,birde hakarete hic gelemem allah korusun hic birinide yasamadim.insallah bundan sonrada allah yasatmaz.kimseye yasatmasin cok zor ve kötü bir seydir eminim

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
aldatilmak...
hiiiic olay cikartmadan bana yakisan asillikle ' haydi yolun acik olsun der,' kapiyi gosteririm ... buyukte konusmuyorum, egerki basima boyle birsey gelsin, aynen eyvallahi cekerim, beni taniyanlarda bilir zaten.......

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Bende çok var afedllmeyecek şeyler örnek durup dururken bana ayrılalım dedi bende tmm dedim meğerse canı oyun oynamak istemiş ben bunu sölerim oda ağlar falan diye düşündü :cokkomik:
ama tabi istediği olmayınca düştü peşime 1 sene oldu hala barışalım çok pişmanım dio ama ne fayda ben asla affetmeyi düşünmedim ve de olmayacak yani kurallarım çok katı hiç bi yalnışı affetmem :D

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
Bende çok var afedllmeyecek şeyler örnek durup dururken bana ayrılalım dedi bende tmm dedim meğerse canı oyun oynamak istemiş ben bunu sölerim oda ağlar falan diye düşündü :cokkomik:
ama tabi istediği olmayınca düştü peşime 1 sene oldu hala barışalım çok pişmanım dio ama ne fayda ben asla affetmeyi düşünmedim ve de olmayacak yani kurallarım çok katı hiç bi yalnışı affetmem :D

bicirim sende cok katisin be yaw. bir senedir ,cezasi dolmadimi daha ,saka yapmis cocukcaz, öpüyorum.

Tepki
24
affetmeyip napıcam :cokkomik: sıcacık ev, ekmek elden su göleden yaşıyom yediğim önümde yemediğim arkamda :cokkomik: aldatırsa aldatsın ben karnımın doyduğuna :cokkomik: yediğim içtiğime bakarım :cokkomik:

işin şakası asla affetmem.........

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ya nebiliyim büyük konuşmak gibi olmasın ama aldatılırsam affetmem gibime geliyo zaten bır ıhtımal affettım dıyelım hiçbirşey eskısı gıbı olmazkı o zamanda affetmenın anlamı yok-hmm

grazyl

Yeni Üye
Tepki
12
tabıkı aldatılmak bıde benı asagılayıcı seylerı belkı affederım ama aslaaaaa unutmam

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aldatırsa affedemem bı de benı devamlı küçük düşürücü haraketler yaparsa yanı aşagılarsa affetmem-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar