Kızlar sevgiliniz ya da eşiniz ne yapsa onu affetmezsiniz ?

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
ya kizlarrrrrrr cocuk varsa bir de ailesini kolay kolay kayb etmek istemeyen kadin her seyi baqislar bence.cocuk varsa resmen kendini mecbur hiss eder

Tepki
32
aldattı affettim,dayak affettim çocuklarım için ama ben affettikçe dahada üzerine koydu en sonunda evlendi affetmedim keşke dediğim tek şey affetmemeliydim en büyük hatamdı..:kizdim:

zühre

Üye
Tepki
56
Konu ya da sebep ne olursa olsun, güvenimi sarstığı an bitmiştir. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz. olamaz... Elimde değil...

G

guzelcem

Misafir
Beni aldatırsa kökünü kuruturum ALLAHIMA büyük konuşmayayım, hakaret etdiği an ben anında cevabını veririm bire bir ezdirmem kendimi eşim şunu der tamam sen anana babana güveniyorsun hayır ben beni yaradana güvenirim derim... aldatırsa o kadınına psikolojik baskı eşimede herşeyi yaparım o bunu biliyor, burda komşularım ve teşkilatdaki polis eşleri dahil benden korkarlar bu yapım benim sert biriyim. emeğinize sağlık.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
çocuğuma kötü davransa yada çocuğumun rızkını çarçur etse affedemem gibi geliyor.
tabi sonuçta insan beşer şaşar..
''büyük lokma ye ama büyük laf konuşma'' sözü de ne kadar anlamlı bir sözdür..

S

Saffarri

Misafir
aldatmak... baska seylerde mutlaka vardir ama en onemlisi ben aldatirsa affedemem,Allah kimsenin basina vermesin

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
eğer beni döverse affedebileceğimi sanmıyorum bidaha hiç bişey eskisi gibi olmaz:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar