nasil anlatsam bilmiyorum ama sizin de bilmeniz gerekli.aranizda kiz anneleri olanlar var dikkatli olun lutfen.sizinle paylasmayi kendime borc bildim.bir anne2 yavrusuyla otobuse binmis.erkek kucukmus kucagina oturtmus.kiz ayak uste kalinca arkadan bir ekrkek ver abla kucagimda tutarim kizi demis.anne vermis.kiz 2 bucuk yasindaymis.kiz alayip duruyomus.annesi kizim sabr et simdi iniceyiz.inmisler,kiz hala aliyormus.annesi eve gelmis kizinin pampersini deyisince kan gormus,hemen doktora aparmis.doktor bakinca sok olmus,kizin kizligi zedelenmis yani yok olmus demis.anne aglamis,bayilmis.anne her seyi anlatmis.ama ne yapmali hayvan,vahsi,canavar herif barmagiyla cocugun pampersinin altindan kizligini almis ya.polisler gelmis anne uzun boyluydu baska bir sey diyememis.hatirlayamiyorum demis.yaaaa iste boyle.ben sokdan agladim ya duyunca.inana biliyomusunuz.anneler lutfen dikkat edin ,cocugunuzu kimseye emanet etmeyin.sonra allah korusun cok pisman olursunuz.yazik anne ya yikilmasinda ne yapsin.