Kocanizla misafirliktesiniz ve baska bayanlarda ordaysa...

Tepki
68
ve esiniz evdeki halinden cok farkli bir hal hareketler sergiliyorsa bayanlarla sohbet ederken siz bi kenarda kaldiysaniz ve esiniz kahkaha atarken agzi kulaklarindaysa ve sizi unutmus gibi hic varmisiniz yokmusunuz umrunda degilse nasil tepki verirdiniz vereceginiz tepki hemen oraciktami olurdu yoksa eve gidene kadar o sahneleri izlemeyimi terci ederdiniz :D:D

Tepki
914
sanırım sizin eşiniz bayağı bir sorunlu ..sürekli böyle konular açıyorsunuz çünkü ..ben olsam o herifi çoktan defederdim ..
gitsin bol bol sohbet etsin ondan sonra :sila::sila:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla zaten her yere misafirliğe gitmem görüştüğüm kişileri ince eleyip sık dokurum eşim de böyle bişeyi hayatta yapmaz...ha oldu mecbur kaldık böyle bi ortama girdik yaptı diyelim hemen hadi eve gidiyoruz derim sonrası Allah kerim..

OP
K
Tepki
68
sanırım sizin eşiniz bayağı bir sorunlu ..sürekli böyle konular açıyorsunuz çünkü ..ben olsam o herifi çoktan defederdim ..
gitsin bol bol sohbet etsin ondan sonra :sila::sila:
benim eski esim cok sorunluydu ama baktim adam olmuyor yasi olgunlassin düzelir dediler bekledimsede pislik ayni pislik zaten coktan yolverdim kendisine kimle isterse sohbet ettin bu sekilde konu acmamdaki sebeb ise ben gecmiste yasadim ve aynisini haala yasiyan bayanlarimiz var keske sadece benim derdim olsaydi bu konu cvp lar icin tsk ederim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar