Kocanizla misafirliktesiniz ve baska bayanlarda ordaysa...

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
eşim böyle bir şey yapmaz....
var sayalım ki yaptı /yapmaz ya/ orada yangın çıkarırım yangın yakarım hepsini :zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa::zopa:-ciko

Tepki
27
Hayatta insanın enleri vardır ya..
En sevdiği,en beğendiği,en nefret ettiği!!!!
Benim enlerimden en önemliside bu sorudur işte!
Ne yaparım bilmiyorum ama,hiç iyi şeyler yapmayacağım kesin..
Yakar,yıkarım heryeri:elis:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Farzedelim ki eceline susadı ve yaptı , diğer odalardan birine geçer mesaj atarım küfür içerikli :nanik: geldiğimde derhal ayağa kalkmış ol eve gidiyoruz diye eklerim.
Ordaki kadınlarla hiç muhattab olmam..
Eve gidince de bi temiz döverim öyle affederim affediceksem.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Farzedelim ki eceline susadı ve yaptı , diğer odalardan birine geçer mesaj atarım küfür içerikli :nanik: geldiğimde derhal ayağa kalkmış ol eve gidiyoruz diye eklerim.
Ordaki kadınlarla hiç muhattab olmam..
Eve gidince de bi temiz döverim öyle affederim affediceksem.

Yan odadan mesaj çok güzel olur.Akıllı Lilim benim.Ama dövme bence mesaj yetmiştir:panter:.Ahhhhhhhh ahhhhh bizim zamanımzda olaydı şu cep:uzgun:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
eşim böyle bişey yapmaz kadınlara karşı mesafeli durur hep..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yan odadan mesaj çok güzel olur.Akıllı Lilim benim.Ama dövme bence mesaj yetmiştir:panter:.Ahhhhhhhh ahhhhh bizim zamanımzda olaydı şu cep:uzgun:

Ah Ayser Ablacım şimdi burdan öyle efeleniyorum da , başıma gelse beter olurum tabi , yine de döverim ama içimde kalmasın , bir kerede haberlerde kocasını döven kadın diye haber çıksın :nanik: , ibret olsun.
Adamın içinde varsa bırak cep telefonunu , uydudan görüntülü arayıp saydırsan yine faydası olmaz , dert etme sen , çok canın sıkılırsa da git döv azcık , için soğusun , haketmiş belli ki.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Ah Ayser Ablacım şimdi burdan öyle efeleniyorum da , başıma gelse beter olurum tabi , yine de döverim ama içimde kalmasın , bir kerede haberlerde kocasını döven kadın diye haber çıksın :nanik: , ibret olsun.
Adamın içinde varsa bırak cep telefonunu , uydudan görüntülü arayıp saydırsan yine faydası olmaz , dert etme sen , çok canın sıkılırsa da git döv azcık , için soğusun , haketmiş belli ki.

Canım benim bu içtenliğini çok seviyorum
Şimdi ödü kopuyor ama işte dediğim gibi teknoloji geç geldi-rgulu

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
orada bozuntuya vermem hatta umursamaz gibi davranırım ama eve gelince ahhhhh o eve gelince anasından emdiği süt mama ne varsa geliverir buruncağızından:hihi:

M

madesam

Misafir
ben hemen mesaj atarım yan odadan falan da değil göz göre göre bilsin herkes benim ona mesaj atığımı eve gelince olacakları tahmin bile edemiyorum zaten eşimde bilir yapamaz zannımca=)

Tepki
52
öncelikle yapar yapmaz konusundan önemlisi o yaparsa ben neden susup eve kadar bekliyim ? ama bu kavga manasında susmam değil olaya dahil olurum yani kendimi pasifize etmem sonuçta o kadınlardan geri değilim ve en önemlisi eşimi tanıdığımdan elimde daha çok koz var
amaaaaaaaaa
buna rağmen gene aynı durum oluşup ben konu dışına itilmek isteniyorsam o zaman yandı ama gene orda değil
evde :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar